.

.

Víz, Fű Akvárium Matrica, PVC Akvárium Háttér Matrica vízálló Akvárium Matrica, Iroda Aquaridum Háztartási akvárium(61*30cm)

Víz, Fű Akvárium Matrica, PVC Akvárium Háttér Matrica vízálló Akvárium Matrica, Iroda Aquaridum Háztartási akvárium(61*30cm)

HUF 1307.70

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

Jel kétoldalas öntapadó matrica, könnyű tapadás pedig egyszerű a használataMegvastagodott matricák, világos színű, nem fényvisszaverő, vízálló, nem fakul.Nyújt egy egyszerű, de hatékony háttér kialakítása az akvárium egy vonzó téma.Kiváló minőségű PVC anyag, nem mérgező, nincs szaga, nem a víz foltok.Egy DIY matrica, amely lehetővé teszi, hogy vágja, hogy illeszkedjen a méret a tartály.Jel kétoldalas öntapadó matrica, könnyű tapadás pedig egyszerű a használata.Megvastagodott matricák, világos színű, nem fényvisszaverő, vízálló, nem fakul.Nyújt egy egyszerű, de hatékony háttér kialakítása az akvárium egy vonzó téma.Kiváló minőségű PVC anyag, nem mérgező, nincs szaga, nem a víz foltok.Egy DIY matrica, amely lehetővé teszi, hogy vágja, hogy illeszkedjen a méret a tartály.Szolgáltatás : 1. Jel kétoldalas öntapadó matrica, könnyű tapadás pedig egyszerű a használata. Megvastagodott matricák, világos színű, nem fényvisszaverő, vízálló, nem fakul. Nyújt egy egyszerű, de hatékony háttér kialakítása az akvárium egy vonzó téma. Kiváló minőségű PVC anyag, nem mérgező, nincs szaga, nem a víz foltok. Egy DIY matrica, amely lehetővé teszi, hogy vágja, hogy illeszkedjen a méret a tartály.Specifikáció : Elem Típus : Sticker Condition : 100% Márka New Color : Mint Shown Material : PVCSize : 61 x 30cm / 61 x 40cm / 76 x 46cm / 91 x 50cm / 122 x 46cm (Opcionális) Méret 1 : Kb.8 a 2-es Méret : Kb.8 x 19,7 Mérete 5 : Kb. 122 x 46cm / 48.1 Paszta Módszer : 1. Tisztítsa meg az üveget vissza az akvárium, adjunk hozzá egy kis mosogatószert a vízhez (csökkenti a viszkozitás a ragasztó), spray az üveg (nem spray sokat), vagy törölje le egy nedves ruhával. Húzza le a sarokban a háttérben védő fólia, start, hogy a beillesztés után hozzáigazítja a rögzített pozícióját, valamint az esetben is alkalmazandó, az erő lassan, amikor beillesztés.Ha van buborék, ha kitart, akkor tépd a buborék spray újra meg újra stick össze.Nem csúszik a megrendelést, a kiszivárgott terület könnyű hab, s a buborék nem jelenik meg (4). Miután elhelyezése, használata egy kés, vagy érintse meg, hogy ellenőrizze, hogy a buborékok, hogy össze van karcolva.

További részletek

Item Type:
Sticker
Condition:
100% Brand New
Color:
As Shown
Material:
PVC
Size:
61 x 30cm / 61 x 40cm / 76 x 46cm / 91 x 50cm / 122 x 46cm (Optional)
Size 1:
Approx. 61 x 30cm / 24.0 x 11.8in
Size 2:
Approx. 61 x 40cm / 24.0 x 15.7in
Size 3:
Approx. 76 x 46cm / 29.9 x 18.1in
Size 4:
Approx. 91 x 50cm / 35.8 x 19.7in
Size 5:
Approx. 122 x 46cm / 48.0 x 18.1in
Paste Method:
1. Wipe the glass on the back of the aquarium, add a little detergent to the water (to reduce the viscosity of the glue), spray on the glass (do not spray a lot), or wipe with a damp cloth.:
2. Peel off the corner of the background protective film, start to paste after aligning the fixed position, and apply even force slowly when pasting. If there is bubble when sticking, you can tear it to the bubble and spray it again to re-stick and scrape. Do not slip in the order, the leaked area is easy to foam, and the bubble will not appear (4).:
3. After affixing, use a squeegee or touch to check for any bubbles that are scratched. If there are bubbles, you can use a needle to open the bubble and squeeze it with a squeegee.:
4. After the paste is finished, if the water is not scraped clean, the glue will turn white, peel off and blow dry with a hair dryer, and continue to stick flat. :
Package List:
1 x Fish Tank Sticker :
A vevők választása