.

.

ZYAMY SUNSUN Akvárium Szűrő Csere Járókerék HW304A/HW304B a SUNSUN Akvárium Szűrő Tartály

ZYAMY SUNSUN Akvárium Szűrő Csere Járókerék HW304A/HW304B a SUNSUN Akvárium Szűrő Tartály

HUF 2.00

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

Köztük egy SUNSUN akvárium szűrő csere járókerék (HW304 A/HW304 B)SUNSUN Eredeti Tartozékok.Ez a rotor nem használható olyan környezetben, amely számos vasreszelék, finom homok, kemény, szilárd részecskéket.Arról, hogy a közepes hőmérséklet 0~35 ą æ.Mivel az erős mágnesesség a rotor alatt szétszerelés, szükséges figyelni a biztonságra, amikor fordult a rotor, hogy a kesztyűt, hogy ne fájjon ujjait.Specifikáció : Termék : Csere Járókerék Alkalmas SUNSUN márka átalakítás, mint a Super Vízi, Tökéletes, Zen Blue, Tech ' n ' 'Toy, Pingkay, stb.Idővel, a természetes kopás a járókerék csökkentheti a teljesítményt a szivattyú.Cserélje ki a járókerék annak biztosítása érdekében, megbízható teljesítmény.A telepítés egy új rotor nagyban csökkenti a zajt generált a kopás a rotor miatt egy ideig, valamint az ingadozás a víz áramlását.Ez a rotor nem alkalmas az erősen savas vagy lúgos média.Fordítson figyelmet a rendszeres karbantartás biztosítja a normális működését a rotor.Kérem, kapcsolja ki cseréje előtt a rotor.A rotor fogyasztható, illetve nem indokolt.Amikor a külső henger hordót termel víz áramlás csökkentése, a zaj, a víz áramlási ingadozás, lehet, hogy ez okozta rotor viselni, csak cserélje ki a rotor.

További részletek

Product:
Replacement Impeller
Suitable for SUNSUN brand remodeling, such as Super Aquatic, Perfect, ZenBlue, Tech'n'Toy, Pingkay, etc.:
Over time, the natural wear of the impeller may reduce the performance of the pump. Replace the impeller to ensure reliable performance.:
The installation of a new rotor can greatly reduce the noise generated by the wear of the rotor due to a long time, as well as the fluctuation of water flow.:
This rotor is not suitable for use in strongly acidic and alkaline media.:
Pay attention to regular cleaning and maintenance to ensure the normal operation of the rotor. Please cut off the power before replacing the rotor.:
The rotor is consumable and is not warranted. When your outer cylinder barrel produces water flow reduction, noise, and water flow fluctuation, it may be caused by rotor wear, just replace the rotor. :
A vevők választása