.

.

BATRC SYXYSM Felfüggesztett Repülő Csészealj Akvárium Szobor, Dekoráció, akvárium Háttér Dekoráció Bója Akvárium Dekoráció Táj (Szín : A2)

BATRC SYXYSM Felfüggesztett Repülő Csészealj Akvárium Szobor, Dekoráció, akvárium Háttér Dekoráció Bója Akvárium Dekoráció Táj (Szín : A2)

HUF 1.33

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

1 A lógó akvárium dekoráció készült high - műanyag + , ami van , s ez bírja a víz alatt egy ideig. Az akvárium dekoráció lehet csatlakoztatni egy pumpa (nem tartalmazza ezt a terméket), a szivattyú tele van oxigénnel, valamint az élénk hatás oxigén-növelő hatása.A tevékenységi körének megfelelően változik a méret a növekedés az oxigén. Az akvárium dekoráció lehet telepíteni egy szabályozó szelep a célban az oxigén-tartalmú pumpa, hogy ellenőrizzék a levegő mennyiségét, hogy ellenőrizzék a swing, a dekoráció. Ha változtatni a tartályban a víz, csak mossa az akvárium dekoráció folyóvíz, hogy hozzon létre egy szép táj, az akvárium. Része az akvárium dekoráció üreges, valamint a víz, ez a színes, felfújható akvárium dekoráció biztos, hogy hozzáadása, karakter, egy nagy ajándék lehetőség. A lógó akvárium dekoráció készült high - műanyag + , ami van , s ez bírja a víz alatt egy ideig. Az akvárium dekoráció lehet csatlakoztatni egy pumpa (nem tartalmazza ezt a terméket), a szivattyú tele van oxigénnel, valamint az élénk hatás oxigén-növelő hatása.A tevékenységi körének megfelelően változik a méret a növekedés az oxigén. Az akvárium dekoráció lehet telepíteni egy szabályozó szelep a célban az oxigén-tartalmú pumpa, hogy ellenőrizzék a levegő mennyiségét, hogy ellenőrizzék a swing, a dekoráció. Ha változtatni a tartályban a víz, csak mossa az akvárium dekoráció folyóvíz, hogy hozzon létre egy szép táj, az akvárium. Része az akvárium dekoráció üreges, valamint a víz, ez a színes, felfújható akvárium dekoráció biztos, hogy hozzáadása, karakter, egy nagy ajándék lehetőség.Csak töröld le, majd öblítsd le a díszeket, meleg vízzel.Soha ne használjon szappant, mint a maradék szappan részecskék árthat a hal.Biztonságos mind az édesvízi, mind sósvízi aquariums Name : Lebegő UFO Akvárium Statue Material : + Plastic Size : 8*8*13cm/3.12 in Color : zöld, orange Package Tartalmazza : 1* Akvárium decoration Instructions használata : 1. Csatlakoztassa a pumpa (nem tartalmazza ezt a terméket).Három részből az UFO fog move2. Az egész mozog fel-le a aquarium3.

További részletek

A vevők választása