.

.

RYGRZJ Mini Akvárium Fűtés,5W/10W akvárium Fűtő USB Töltés Merülő Termosztát Fűtés

RYGRZJ Mini Akvárium Fűtés,5W/10W akvárium Fűtő USB Töltés Merülő Termosztát Fűtés

HUF 2.33

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

Anyaga : alumíniumTöbbfunkciós : Ez az alacsony nyomású mini fűtés alkalmas a kis akvárium, mini tankok, harcos hal tartályok, asztal akváriumok, teknős, tartályok, stb.Ez nem foglalnak a kötet akvárium, valamint a teknős tankok.Hőmérséklet : a tényleges teszt, ha a hőmérséklet-különbség ne legyen túl nagy, akkor ne fűtés körülbelül 28°C; ha a hőmérséklet-különbség nagy, nem lehet tudni, hogy menjen fel, hogy 25°C-on, mert a biztonsági beállítás hőmérséklet nem haladja meg a 30 ℃.Méret : Átmérő 56mm .21", Vastagsága 5.Értékesítés utáni Szolgáltatás : Köszönöm a vásárlást.Ha bármilyen problémája van , kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.Ígérjük, hogy a kielégítő megoldások 24 órán belül.Specifikáció : Anyag : aluminum Size : Átmérő 56mm2.21", Vastagsága 5.22"Teljesítmény : 5 W10 WPower tápfeszültség : DC 5 V 1 AApplicable víz mennyisége : 2-3 LFeatures : 1. Hőmérséklet : a tényleges teszt, ha a hőmérséklet-különbség ne legyen túl nagy, akkor ne fűtés körülbelül 28°C; ha a hőmérséklet-különbség nagy, nem lehet tudni, hogy menjen fel, hogy 25°C-on, mert a biztonsági beállítás hőmérséklet nem haladja meg a 30 ℃;2. Biztonságos anyag : megakadályozza az elektromos szivárgás, ártalmatlan az emberi test, háziállat, hal, teknős;3. Alkalmas fűtési víz adagolók háziállat, fűtés kis trópusi hal, halak tankok.Csomag Tartalmazza : 1 x mini heater Notes : 1. Különböző tényezők, mint például a monitor fényerejét, fény, fényesség, a tényleges szín a termék kissé eltérhetnek a kép jelenik meg a honlapon. Kérem, engedje meg, az enyhe kézi mérés elfogultság az adatokat.

További részletek

Material:
aluminum
Size:
Diameter 56mm2.21, Thickness 5.6mm0.22
Power:
5W10W
Power supply:
DC 5V 1A
Applicable water volume:
2-3L
Features:
1. Temperature:
Through the actual test, if the temperature difference is not too large, it will stop heating at about 28°C; if the temperature difference is large, it may not be able to go up to 25°C, because our safety setting temperature will not exceed 30 ℃;
2. Safe material:
prevent electric leakage, harmless to human body, pets, fish and turtles;
3. Suitable for heating water dispensers for pets, heating small tropical fish and fish tanks.:
Package Include:
1 x mini heater:
Notes:
1. Due to various factors such as monitor brightness and light brightness, the actual color of the product may be slightly different from the picture displayed on the website.:
2. Please allow for slight manual measurement bias in the data. :
A vevők választása