.

.

Szuper Ergonómiai Párna,Állítható Ergonómikus Kontúr Ortopéd Ágy, Párna, Nyaki Kontúr Párna Nyak Támogatás Párna a fej-Váll Fájdalom (Fehér)

Szuper Ergonómiai Párna,Állítható Ergonómikus Kontúr Ortopéd Ágy, Párna, Nyaki Kontúr Párna Nyak Támogatás Párna a fej-Váll Fájdalom (Fehér)

HUF 4860.00

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

【Szuper Ergonómiai Párna】Védi a nyaki gerincAz ergonómiai párna úgy tervezték, hogy maximális kényelmet, valamint támogatja a fej-nyaki egy jó éjszakai alvás.Javítja az alvás testtartás, illetve helyreállítása a természetes ívét, a nyaki gerinc.Az egyedi tervezésű, hogy segítse az embereket a nyak fájdalom. 【Ergonomikus Kialakítás】gyakran szenved nyak -, váll fájdalom miatt, hogy a rossz alvás?Szuper Ergonómiai Párna Ergonomikus kialakítás támogatja a fej-nyaki, elősegíti a megfelelő gerinc felszerelését, valamint csökkenti a nyomást.Alkalmas nyak -, váll fájdalom. 【Ergonomikus Kialakítás】gyakran szenved nyak -, váll fájdalom miatt, hogy a rossz alvás?Szuper Ergonómiai Párna Ergonomikus kialakítás támogatja a fej-nyaki, elősegíti a megfelelő gerinc felszerelését, valamint csökkenti a nyomást.Alkalmas nyak -, váll fájdalom. 【Kényelmes, Lélegző】Méretek : 15.Ezt a párnát a nyak támogatás légáteresztő, puha anyag elősegíti a légáramlást, ami szabályozza a hőmérsékletet, amely hatékonyan enyhíti a nyakát, fáradtság, ideális ajándék a család és a barátok. 【Ergonomikus Ortopéd Párna】Gépben mosható, könnyen tisztítható tovább higiénikus.a könnyű karbantartás, Alkalmas minden alvó pozícióba.Minden anyag kémiai ingyenes egészség javítása.Ideális ajándék a család meg a barátok. 【Szuper Ergonómiai Párna】Védi a nyaki gerinc.Az ergonómiai párna úgy tervezték, hogy maximális kényelmet, valamint támogatja a fej-nyaki egy jó éjszakai alvás.Javítja az alvás testtartás, illetve helyreállítása a természetes ívét, a nyaki gerinc.Az egyedi tervezésű, hogy segítse az embereket a nyak fájdalom. 【Ergonomikus Kialakítás】gyakran szenved nyak -, váll fájdalom miatt, hogy a rossz alvás?Szuper Ergonómiai Párna Ergonomikus kialakítás támogatja a fej-nyaki, elősegíti a megfelelő gerinc felszerelését, valamint csökkenti a nyomást.Alkalmas nyak -, váll fájdalom. 【Ergonomikus Kialakítás】gyakran szenved nyak -, váll fájdalom miatt, hogy a rossz alvás?Szuper Ergonómiai Párna Ergonomikus kialakítás támogatja a fej-nyaki, elősegíti a megfelelő gerinc felszerelését, valamint csökkenti a nyomást.

További részletek

A vevők választása