.

.

Soleebee Vízálló Párnát, Beszúr, Négyzet Dekoratív Párnát, Beszúr, Hipoallergén Kanapé Párna Sham Állatkitömő (12 x 20 Cm)

Soleebee Vízálló Párnát, Beszúr, Négyzet Dekoratív Párnát, Beszúr, Hipoallergén Kanapé Párna Sham Állatkitömő (12 x 20 Cm)

HUF 2.00

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

【Többcélú】használhatja a párna mag az irodában, hálószoba, nappali, autóEz nem csak egy dekoratív hatást, hanem hozott kényelmet. 【Ferde Kényelem】vannak bolyhos, jól támogatott, biztosítva elég alakot, keménység, akire támaszkodhat.Akkor érzem magam, amikor a fejed egy szék vagy kanapé vagy használni, mint egy háttámla támogatást. 【Prémium Anyagok】 A Prémium párna betétekkel készülnek, poliészter, pamut, tele kiváló minőségű 7 D rost.Nagyon tartós, puha tapintású. 【Csomag & Méret】 1 kültéri vízálló párna betét.A méret minden téren párna betét 12 x 20 cm.Mivel ez egy kézzel készített termék, kérem, engedje meg, egy eltérése 1~2 cm. 【Emlékeztető】Miatt hosszú távú tömörítés, a párna mag nem fog megjelenni bolyhos.Próbáld a párnát, vagy nyomja meg a párnát, hogy helyreállítsa a tömeges. 【Többcélú】használhatja a párna mag az irodában, hálószoba, nappali, autó.Ez nem csak egy dekoratív hatást, hanem hozott kényelmet. 【Ferde Kényelem】vannak bolyhos, jól támogatott, biztosítva elég alakot, keménység, akire támaszkodhat.Akkor érzem magam, amikor a fejed egy szék vagy kanapé vagy használni, mint egy háttámla támogatást. 【Prémium Anyagok】 A Prémium párna betétekkel készülnek, poliészter, pamut, tele kiváló minőségű 7 D rost.Nagyon tartós, puha tapintású. 【Csomag & Méret】 1 kültéri vízálló párna betét.A méret minden téren párna betét 12 x 20 cm.Mivel ez egy kézzel készített termék, kérem, engedje meg, egy eltérése 1~2 cm. 【Emlékeztető】Miatt hosszú távú tömörítés, a párna mag nem fog megjelenni bolyhos.Próbáld a párnát, vagy nyomja meg a párnát, hogy helyreállítsa a tömeges.SOLEEBEE PÁRNA LAPKÁK bolyhos, jól támogatott, biztosítva, hogy elég puha, valamint keménység támaszkodva.Akkor érzem magam, amikor a fejed egy szék vagy kanapé vagy használni, mint egy háttámla támogatást.A töltelék egy 7 D rost töltőanyag, amely puhább, sokkal segítőkészebb, mint a hagyományos fillér.A betét teljes, erős, masszív, tartós, alkalmas deréktámasz.

További részletek

A vevők választása