.

.

Desico Kő Okozta Szőnyeg Gyorsan Száradó Nedvszívó Csúszásmentes Prémium Fürdőszoba, Zuhanyzó, Konyha Prémium (23.5 x 15)

Desico Kő Okozta Szőnyeg Gyorsan Száradó Nedvszívó Csúszásmentes Prémium Fürdőszoba, Zuhanyzó, Konyha Prémium (23.5 x 15)

HUF 1.33

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

? A LEGJOBB TERMÉSZETES, GYORSAN SZÁRADÓ MAT : Készült természetes diatoma anyag, a pórusokat, a kő fürdő mat mat lehetővé teszi, hogy száraz kivételesen gyorsan, hogy tartsa a padló száraz ? TÖKÉLETES BÁRMILYEN KÖRNYEZET : A szuper nedvszívó kő mat lehetővé teszi, hogy minimálisra csökkentsék a vízpazarlás, valamint a mat nem igényel nehéz mosógép karbantartás miatt. ? ANTI SLIP & ANTI NEDVES : A fürdő kő beadni mat egy anti anyag nedvesség, majd jön egy csúszásgátló pad ki megbízhatóság.A mat is nyújt biztonságot, mind a fiatal, öreg. ? HOSSZÚ távú MEGBÍZHATÓSÁG : A fürdő kő mat készült prémium minőségű anyagokból készülnek, hogy állni az idő próbáját.Azt is tartalmazza a csiszolás eszköz helyreállítása, a szőnyeg, a befejezés pedig nedvszívó. ? TÖKÉLETES MODERN DESIGN : Az ultra modern márvány kő design szőnyeg, ami az egyik legjobb fürdő szőnyeg fürdőszoba, valamint egy tökéletes kiegészítője medencék, pezsgőfürdő, étel, állványok, pet-tálak, mudrooms, stb. ? Egy ÚJ, MODERN FRISSÍTÉS A HAZA : Az ultra modern márvány fürdő kő mat design lesz hozzá egy kis luxus minden helyre megy.Ez a tökéletes fürdőszoba szőnyeg is jól működik medencék, pezsgőfürdő, étel, állványok, petbowls, mosókonyha!? CSISZOLÁS ESZKÖZ, ILLETVE SLIP-ELLENÁLLÓ-MAT : annak érdekében, Hogy ügyfeleink többet biztonságos mi is tartalmaznia egy, csúszásmentes szőnyeg, amely segít megőrizni az új stone szőnyeg a hely.A csiszolás eszközzel visszaállíthatja a mat minden pár hónapban, hogy tartsa néz új!⏩ TERMÉSZETES, GYORSAN SZÁRADÓ ANYAG : A Desico mat készült természetes fürdő kő anyagok, beleértve a Diatomite Kő,kvarchomok, illetve Changbai Mountain Vénába adni egy prémium természetes tapasztalat.? GYORSAN SZÁRADÓ TARTJA a PADLÓ SZÁRAZ : A kő mat készült prémium Diatomite kő, amely gyorsan felszívja a nedvességet.Ez teszi Desico egyik legjobb fürdő szőnyeg a fürdőszoba vagy a szárítás, szőnyeg a piacon.Nem nedves a padló megint!.

További részletek

A vevők választása