.

.

Helyet Takarít Fém Spirál Állni, Hajszárító Rack Tartós Támogatás Jogosultja Fürdőszoba Polc Szárítás Stílus Állvány

Helyet Takarít Fém Spirál Állni, Hajszárító Rack Tartós Támogatás Jogosultja Fürdőszoba Polc Szárítás Stílus Állvány

HUF 7218.00

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

Ez történt a 304-es rozsdamentes acél anyag,tartós, gyönyörű, magas hőmérséklet ellenállásGyártott prémium minőségű 304-es rozsdamentes acél,biztosítva minőség, hosszú élettartam.Ez a fürdő szervező - hajszárító rack jogosultja kompatibilis a legtöbb típusú méretű hajszárító biztosított.Tartsa a Hajszárító, a hely pedig, hogy a fürdőszoba Tiszta, rendezett.A szervezők egyszerű telepítés a falra, a jó helykihasználás, valamint a hajszárító, zuhanyzó,tehetség,alkalmas fürdőszoba vagy wc-vel,ameddig tetszik.Alkalmazások : Haza,Bolt,Iroda,Nappali,Hálószoba,Fürdőszoba,Konyha, Előszoba.Tiszta helyet a fürdőszoba szekrények, fiókok ezzel a sokoldalú, fürdőszoba szervezők egy kis segítség.Lesz 100% - ig elégedett a terméket!ha nem vagy teljesen elégedett leszel felajánlotta azonnali visszatérítési vagy csere ,kérdések nélkül.Specifikáció : Anyag : Fém Szín : ezüst Méret : 9*9*12.92 hüvelyk Megjegyzés : 1 : Mivel a különbség a különböző monitorok, a kép nem tükrözi a tényleges színe a elemet.Garantáljuk a stílus ugyanaz, mint látható a képeken.Méret mérik kezem, lehet, 0,2-0,5 cm eltérés 3. Ha bármilyen kérdése van a rend, vagy a küldemény, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.Válaszolunk, amint lehetséges.Kérjük, hogy teljes mértékben megértsék, mi a különböző időzónát.

További részletek

Material:
Metal
Color:
silver
Size:
9*9*12.5cm / 3.54*3.54*4.92inch
Note:
1:
Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. We guarantee the style is the same as shown in the pictures.
2.Size is measured by hands, there may be 0.2-0.5cm deviation:
3. If any questions on order or shipment, please feel free to contact us at any time. We will respond you as soon as possible. Please fully understanding we are in different time zone. :
A vevők választása