.

.

Pelenkázó Hátizsák Baba Táska, kicsi Lány Fiú Táskában Apa, Anya, 16 Zsebbel, Pad, Cumit az Esetben, Unisex Nagy Táskában, Utazás (Szürke)

Pelenkázó Hátizsák Baba Táska, kicsi Lány Fiú Táskában Apa, Anya, 16 Zsebbel, Pad, Cumit az Esetben, Unisex Nagy Táskában, Utazás (Szürke)

HUF 3.00

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

【All-in-one Pelenka】Egy nagy kapacitású pelenkázó hátizsák ( méret : 16" x 6" x 12") egy pad (mérete : 27" x 19"), babakocsi pántok, egy cumit az esetben, vízálló zseb, 3 szigetelt zsebbelEz a baba táska nagy méretű, jól szervezett, de még mindig úgy néz ki, nagyon kompakt.Ez elég ahhoz, hogy tartsa szinte elemek a baba maga az út. 【16 Zsebbel, Nagy Kapacitású 】Baba pelenka táska 16 zseb biztosítja, hogy a rendezés minden elem el őket gyorsan. 16 zsebbel tartalmazza oldalsó zseb, szövet zsebében, vízálló zseb, 1 kis ügy, 2 zsebbel, nagy fő rekesz, 2 adatvédelmi zsebében, 4, elasztikus zsebek, 3 szigetelt zsebek tartani tej üveg (5oz-11oz) felmelegedés. 【, Amelyet az egyszerűség kedvéért】A cumi az esetben tartja 2 cumi őket könnyen.Szövet zseb, cipzárral tisztább. 2 babakocsi pántok felakasztani a zsákot a babakocsit, hogy lazíts.A könnyen megragad felső fogantyú teszi, hogy cipel. 【Könnyű, Tartós】A táskát cipel, csak 1,9 lb!Nagyon könnyű.Ez oxford szövet, a víz ellen védett, szakítószilárdságú.A kiváló minőségű fém keret belül biztosítja a jól szerkezet deformáció nélkül.Ergonomikus hátsó kialakítás, vastag, párnázott vállpánttal nyújt kényelmes hordozó érzés. 【Ideális Ajándék】egy Ilyen kényelmes, többfunkciós táskában alkalmas számos alkalommal, mint a felek, bevásárlás, kirándulás, utazás, szintén egy jó ajándék a babának.Ugyan már!Add meg a kocsi.Biztosítunk profi ügyfélszolgálat, nem veszít semmit.Ez az all-in-one baba pelenkázó hátizsák 16 különböző funkcionális zsebek, hogy a munka könnyebb, mint a szülők.Ez egy nagy kapacitású, de ez a kompakt, könnyű, nagyon szép.Főbb Jellemzők 【Nagy Kapacitású】A fő rekesz széles nyílás.Ez biztosítson elegendő helyet, hogy megfeleljen az ön igényeinek. 【16 Zsebbel】 Nem csak azok az elemek baba, hanem elemek anya, mint a pénztárca, tablet, kulcsok, esernyő, stb.Minden zseb szervez különböző elemeket is. 【Extrák Közé】Egy pad, egy cumit az esetben 2 babakocsi pántok. 【Több Könyv Opciók】Utazási hátizsák, táska, vagy babakocsi táska.Minden részlet célja az ön kényelmét szem előtt tartva.

További részletek

A vevők választása