.

.

Én IHAYNER pelenkázó Hátizsák Nők Baba Táska Anya Szabadtéri Hátizsák Nagy Kapacitás Darabos Zacskó, mellszívó, Babakocsi Hevederek (Barna)

Én IHAYNER pelenkázó Hátizsák Nők Baba Táska Anya Szabadtéri Hátizsák Nagy Kapacitás Darabos Zacskó, mellszívó, Babakocsi Hevederek (Barna)

HUF 1.00

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

❤Elgondolkodva Épített Ez a hátizsák készült PU bőr, amely vízálló, valamint a kiömlött lehet letörölni könnyen.Az állítható pedig erősen párnázott vállpántok puha bélés, amely biztosítja, hogy csökkenti a fáradtság, kínál kényelmes hordozó.Ezen kívül, egy levehető vállpánt mutatják be a kényelem, hogy könnyedén vegye ki, majd tegye be a babát a lényeges dolgokat.A különleges poggyász heveder, hogy elfér a legtöbb függőleges poggyász kezeli a kezét-ingyenes könyv. ❤Alkalmas Minden Alkalommalpelenkázó hátizsák Apa, Anya, amely alkalmas a baba hátizsák pelenka, pelenka táska baba, pelenkázó táska, utazási hátizsák, kültéri alkalmi daypack, túrázás hátizsák, 15inch laptop hátizsák, számítógép, hátizsák, stb. ❤Multi-function, Kényelmes, Könnyű megragadni felső kezelni, babakocsi pántok csatolni, hogy egy babakocsi, szervezzék meg a pelenka; adjunk hozzá több helyet, hogy a tároló minden baba essentials : ruha, szövet, mellszívó, stb; sok rekesszel a fő zsákot a napi szükségleti a baba kell, hogy menjen el, ez a legjobb választás, ha utazás, túrázás a baba. ❤Vízálló Tiszta, Könnyen . Ez a pelenka hátizsák készült kiváló minőségű PU bőr, amely vízálló, valamint a kiömlött lehet letörölni könnyen.Az időszak tisztítás javasoljuk, kezet mosni, ahelyett, hogy a gép, ne aggódj a halványuló pedig gyűrődik. ❤ÉRTÉKESÍTÉS UTÁNI SZOLGÁLTATÁS-biztosak Vagyunk benne, hogy elégedett lesz a bdiaper táska, de ha valami nem elégedett a vásárlás, vagy bármilyen probléma van az érdekében, kérjük tudassa velünk, örülünk, hogy egy szívességet tenni a kérdést, választ fog tenni, hogy 24 órán belül ingyenes, cserébe a rossz elemet szállított vagy elem sérült. ❤Elgondolkodva Épített . Ez a hátizsák készült PU bőr, amely vízálló, valamint a kiömlött lehet letörölni könnyen.Az állítható pedig erősen párnázott vállpántok puha bélés, amely biztosítja, hogy csökkenti a fáradtság, kínál kényelmes hordozó.Ezen kívül, egy levehető vállpánt mutatják be a kényelem, hogy könnyedén vegye ki, majd tegye be a babát a lényeges dolgokat.A különleges poggyász heveder, hogy elfér a legtöbb függőleges poggyász kezeli a kezét-ingyenes könyv.

További részletek

A vevők választása