.

.

Akvárium Feeder Tapadókorong Hal Etetés Kupa Átlátszó Akvárium Piros Féreg Adagoló Tartály Tartozék (Akril Repedés Kupa)

Akvárium Feeder Tapadókorong Hal Etetés Kupa Átlátszó Akvárium Piros Féreg Adagoló Tartály Tartozék (Akril Repedés Kupa)

HUF 2.00

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

【Magas minőségű anyagok】Etető tálak készült kiváló minőségű üveg, könnyen tisztíthatóTapadókorong készült magas minőségű, szilikagél, erős abszorpciós nem könnyű leesni.Átlátszó, Flitterekkel 100 Strassz. 【Megfelelő】Alkalmas etetés kis trópusi halat mindenféle friss víz, a víz, a tenger pedig akvárium. 【Fix Pont Etetés】Szuper fehér tartály, takarmány vörös férgek, víz, férgek, mint a piros fonálférgek élni, nem fél többé a döglött rovarok, maradék maradék víz minősége, fix pont etetés. 【Versengő élelmiszer】Meghosszabbítja a túlélést élő rovarok megadása után a tank, erő, a hal, hogy az éhségérzetet a folyamat a harcok az étel, a test színe jobb teljesítményt, fokozza az örömöt, etetés. 【Megfelelő】Alkalmas etetés kis trópusi halat mindenféle friss víz, a víz, a tenger pedig akvárium. 【Magas minőségű anyagok】Etető tálak készült kiváló minőségű üveg, könnyen tisztítható.Tapadókorong készült magas minőségű, szilikagél, erős abszorpciós nem könnyű leesni.Átlátszó, Flitterekkel 100 Strassz. 【Megfelelő】Alkalmas etetés kis trópusi halat mindenféle friss víz, a víz, a tenger pedig akvárium. 【Fix Pont Etetés】Szuper fehér tartály, takarmány vörös férgek, víz, férgek, mint a piros fonálférgek élni, nem fél többé a döglött rovarok, maradék maradék víz minősége, fix pont etetés. 【Versengő élelmiszer】Meghosszabbítja a túlélést élő rovarok megadása után a tank, erő, a hal, hogy az éhségérzetet a folyamat a harcok az étel, a test színe jobb teljesítményt, fokozza az örömöt, etetés. 【Megfelelő】Alkalmas etetés kis trópusi halat mindenféle friss víz, a víz, a tenger pedig akvárium.Tulajdonságok : Állapot : 100% Új Elem Típus : Akvárium Adagoló Anyaga : Üveg/Akril Szín : Mint a Képen Látható Opciók : Üveg Lyuk, Csésze, Pohár, Repedés Kupa, Akril Repedés Kupa Csomag Lista : 1 x Akvárium Adagoló 1 x tapadókorong.

További részletek

A vevők választása