.

.

QFFL Medúza lámpa USB Medúza Lámpa, Elektromos Akvárium, USB-s elemmel működik, színváltó LED Hangulat Éjjeli Lámpa, Asztali

QFFL Medúza lámpa USB Medúza Lámpa, Elektromos Akvárium, USB-s elemmel működik, színváltó LED Hangulat Éjjeli Lámpa, Asztali

HUF 1.00

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

✔【RGB Klasszikus Tricolor 】7 lenyűgöző színű fény a változó hatástSzelíd világítás teszi az emberek úgy érzik, nyugodt.Által üzemeltetett USB-kábel vagy 3 * AA elem (akkumulátor nem tartalmazza). ✔【Színes Akvárium Éjszakai Fény】Reális medúza lassan "úszni" a víz tartály, színes LED-es világítás effektek,nagyon szép.Hozzon létre egy romantikus hangulatot. ✔【Érzelmi Világítás Relaxációs, Meditációs】Ez segít ellazulni, enyhíti a feszültséget.Ez a megnyugtató hangulat fény létrehoz egy stimuláló, nyugodt környezetben, a gyermekek, mind a felnőttek, miközben egy bájos, izgalmas nézőpont vagy a figyelmet. ✔【LED Elektromos Akvárium Éjszakai Fény】Nagy éjszakai fény dekoráció, Karácsonyi, Ünnepi van, Fél, Otthon, Iroda, Hálószoba vagy Nappali.Tökéletes ajándék fiúk, lányok, vagy bárki, aki élvezi a szép élő elől a tengeri, a víz alatti élet, óceán környezet az asztalukon. ✔【Aranyos Kisállat】Az egyszerűbb akvárium etetés medúza kell a tér, az idő, valamint a folyamatos ellátás.A medúza lámpa megegyezik a színes nyugalom az akvárium nélkül gondoskodik lények.Csak töltse ki az akvárium vízzel, majd add hozzá a medúza.Nem kell aggódni a napi karbantartási, csak nyissa ki, hogy élvezze a színes víz alatti tánc. ♥Jó, mint éjszakai fény lámpa, fél fény, nappali fény, Különösen ideális, mint ünnep, ajándék, Karácsonyi ajándék, születésnapi ajándék, ajándék a család és a barátok.♥LED asztali akvárium lámpa két mesterséges jellyfishes, amelyek egy lenyűgöző hangulatot, mint az igazi jellyfishes.♥Lenyűgöző, 7 színek módosítása a hatás.Nagy ajándék a család meg a barátok.Merüljön el a béke, a nyugalom, az óceán, ami segít csökkenteni a stressz, a szorongás.♥Alkalmas otthoni iroda, hálószoba vagy nappali, hozd szimulált tengeri élet, színes LED-es világítás bármelyik szobába.♥Specifikáció : Termék neve : Szimuláció medúza akvárium fényAnyaga : ABS+PCTermék méret : 7.04 aFény -, szín : színestápegység üzemmód : akkumulátor/USB-kettős célt-Helyek : terasz, kert, bár, hálószoba, nappali, kiállítási csarnok, stb.♥Csomag tartalma : lámpabúra, két medúza, USB kábel♥Útmutató use1.

További részletek

:
Product name
:
Material
:
Product size
:
Light color
:
Power supply mode
:
--Places
♥Package content:
lampshade, two jellyfish, USB cable
♥Instructions for use:
1. Open the black lid and the white lid in turn:
2. Add clean water (normal tap water is fine) The water surface is about 5 mm from the top:
3. Put in the jellyfish, drip 4-5 drops of detergent (this step is very important, you need to re-add it when changing the water):
4. Turn on the power, turn on the switch, push the jellyfish into the water with a small wooden stick (chopsticks or the like), and repeat it several times until the jellyfish swim normally.:
♥Note:
1. Measurement, 1-2 cm measurement error is normal:
2. For different angles or different lenses, the product pictures may have some colors, please refer to:
♥Good service:
If you have any questions, you can contact us, we will reply you within 24 hours
A vevők választása