.

.

4db Levegő Sapka Takarja Autó Gumi Szelep Szár Caps Univerzális Teherautó, Motor, Terepjáró, Autók, Motorkerékpárok (Kék)

4db Levegő Sapka Takarja Autó Gumi Szelep Szár Caps Univerzális Teherautó, Motor, Terepjáró, Autók, Motorkerékpárok (Kék)

HUF 2.33

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

【Egyetemes Gumiabroncs Szelep Szár Caps】 : 4db Gumiabroncs Szelep Szár Caps az Autók, Motorok, Teherautók, Terepjárók, Motorkerékpárok Levegő Sapka Takarja, Kerék Kupakok Gumik 【Vízálló & Por】 : A gumiabroncs szelep szár caps vízálló porálló, illetve, hogy megakadályozza a levegő szivárgás. 【Divatos & Könnyen Telepíthető】 : A gumiabroncs szelep szár sapkák divatos, könnyű telepíteni. 【Többcélú】 : Ezek a gumit a szelep szár caps lehet használni, hogy cserélje ki az elveszett vagy sérült eredeti gumiabroncs szelep szár sapkák, hogy megakadályozza a levegő szivárgás, valamint a gumiabroncs-jól nézel ki. 【Gumiabroncs Levegő Sapka】 : A levegő sapka segít megőrizni a levegő nyomást a gumiabroncs stabil. 【Egyetemes Gumiabroncs Szelep Szár Caps】 : 4db Gumiabroncs Szelep Szár Caps az Autók, Motorok, Teherautók, Terepjárók, Motorkerékpárok Levegő Sapka Takarja, Kerék Kupakok Gumik. 【Vízálló & Por】 : A gumiabroncs szelep szár caps vízálló porálló, illetve, hogy megakadályozza a levegő szivárgás. 【Divatos & Könnyen Telepíthető】 : A gumiabroncs szelep szár sapkák divatos, könnyű telepíteni. 【Többcélú】 : Ezek a gumit a szelep szár caps lehet használni, hogy cserélje ki az elveszett vagy sérült eredeti gumiabroncs szelep szár sapkák, hogy megakadályozza a levegő szivárgás, valamint a gumiabroncs-jól nézel ki. 【Gumiabroncs Levegő Sapka】 : A levegő sapka segít megőrizni a levegő nyomást a gumiabroncs stabil.

További részletek

A vevők választása