.

.

Tesheer 19 Hüvelykes Kerék Sapkák a Tesla Model Y 14-Küllők Dísztárcsa Kerék Fedele Perem Védő Tesla Model Y Külső Tartozékok (Sakura-Alakú)

Tesheer 19 Hüvelykes Kerék Sapkák a Tesla Model Y 14-Küllők Dísztárcsa Kerék Fedele Perem Védő Tesla Model Y Külső Tartozékok (Sakura-Alakú)

HUF 7326.00

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

【Kompatibilis a Tesla Model Y】 Ez a kerék cover tökéletesen illeszkedik a Tesla Model Y a 19 colos kerekek, amely hatékonyan megvédeni a hub a károsodástólValamint az is, hogy az autó inkább sportos, elegáns. 【Sportos Divat Design】 említett a tervezési koncepció turbina, ami ugyanaz, mint az eredeti autó.Előny az alacsony légellenállás design, driving range lehet javítani, hatékonyan. 【Prémium Anyag】 kiváló minőségű ABS anyagból, amely nagy szilárdságú, vízhatlan, magas hőmérsékletű ellenálló, nem festék veszteség, könnyű funkciók.A turbina felni protector hatékonyan védi a kereket a karcolásoktól. 【Könnyen Telepíthető】 van egy snap-on design a hátlapot.Csak vedd le az eredeti dísztárcsa, akkor igazítsa a dísztárcsát a fenntartva felfújható lyuk helyzete, végül nyomja meg erősen, amíg nem esik.Kérjük, hogy vásárlás igényei szerint.Ha bármilyen kérdésed van telepítése vagy a termék használatára, kérjük, küldd el e-mailben. 【Kompatibilis a Tesla Model Y】 Ez a kerék cover tökéletesen illeszkedik a Tesla Model Y a 19 colos kerekek, amely hatékonyan megvédeni a hub a károsodástól.Valamint az is, hogy az autó inkább sportos, elegáns. 【Sportos Divat Design】 említett a tervezési koncepció turbina, ami ugyanaz, mint az eredeti autó.Előny az alacsony légellenállás design, driving range lehet javítani, hatékonyan. 【Prémium Anyag】 kiváló minőségű ABS anyagból, amely nagy szilárdságú, vízhatlan, magas hőmérsékletű ellenálló, nem festék veszteség, könnyű funkciók.A turbina felni protector hatékonyan védi a kereket a karcolásoktól. 【Könnyen Telepíthető】 van egy snap-on design a hátlapot.Csak vedd le az eredeti dísztárcsa, akkor igazítsa a dísztárcsát a fenntartva felfújható lyuk helyzete, végül nyomja meg erősen, amíg nem esik.Kérjük, hogy vásárlás igényei szerint.Ha bármilyen kérdésed van telepítése vagy a termék használatára, kérjük, küldd el e-mailben.Elérhető a Tesla Model Y a 19 hüvelykes kerék.

További részletek

A vevők választása