.

.

Fehér Zaj Gép Baba Hordozható 9 Dal USB Újratölthető Fény Aludni Hang Készülék a Baba Otthoni Munka

Fehér Zaj Gép Baba Hordozható 9 Dal USB Újratölthető Fény Aludni Hang Készülék a Baba Otthoni Munka

HUF 3.33

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

Alkalmazás Jelenetek : Aludni hang készülék alkalmas otthoni, irodai, kollégiumi, munka, utazás, baba bölcsődébe, óvodába, vagy bárholJavítja az Alvás Minőségét : Aludni hang készülék fedezze fel a zaj, valamint javítja az alvás minőségét, visszaállítani a munka hatékonyságát, csökkenti a valószínűsége, hogy miokardiális infarktus.USB Feltölthető : Alvás hang eszközt fogad el, Kényelmes USB töltési módszer, amíg van, USB csatlakozó, feltöltheti bárhol, bármikor.Kis Mérete : Fehér Zaj Alszik a Gép kisebb, mint egy tenyér.Többé nem kell aggódnia, álmatlanság, valamint a baba felébredt során az éjfél. 9 Db Alvás Támogatás Zene : Fehér zaj, hang hullámok, krikett, az eső, a madarak, a víz, altatódal 1, altatódal 2 altatódal 3, fehér zaj, nem a zaj, ez megnyugtat.Alkalmazás Jelenetek : Aludni hang készülék alkalmas otthoni, irodai, kollégiumi, munka, utazás, baba bölcsődébe, óvodába, vagy bárhol.Javítja az Alvás Minőségét : Aludni hang készülék fedezze fel a zaj, valamint javítja az alvás minőségét, visszaállítani a munka hatékonyságát, csökkenti a valószínűsége, hogy miokardiális infarktus.USB Feltölthető : Alvás hang eszközt fogad el, Kényelmes USB töltési módszer, amíg van, USB csatlakozó, feltöltheti bárhol, bármikor.Kis Mérete : Fehér Zaj Alszik a Gép kisebb, mint egy tenyér.Többé nem kell aggódnia, álmatlanság, valamint a baba felébredt során az éjfél. 9 Db Alvás Támogatás Zene : Fehér zaj, hang hullámok, krikett, az eső, a madarak, a víz, altatódal 1, altatódal 2 altatódal 3, fehér zaj, nem a zaj, ez megnyugtat. 9 Db Alvás Támogatás Zene : Fehér zaj, hang hullámok, krikett, az eső, a madarak, a víz, altatódal 1, altatódal 2 altatódal 3, fehér zaj, nem a zaj, ez megnyugtat. Javítja az Alvás Minőségét : Aludni hang készülék fedezze fel a zaj, valamint javítja az alvás minőségét, visszaállítani a munka hatékonyságát, csökkenti a valószínűsége, hogy miokardiális infarktus. Kis Mérete : Fehér Zaj Alszik a Gép kisebb, mint egy tenyér.Többé nem kell aggódnia, álmatlanság, valamint a baba felébredt során az éjfél. Alkalmazás Jelenetek : Aludni hang készülék alkalmas otthoni, irodai, kollégiumi, munka, utazás, baba bölcsődébe, óvodába, vagy bárhol.

További részletek

Item Type:
White Noise Machine
Material:
ABS
Training Power Supply Mode:
Rechargeable USB interface
Battery:
Built in lithium battery capacity of 800mah
How to Use:
1. Long press the power button for 0.5 seconds, and short press it to pause playback.:
2. Volume button:
Press the up and down buttons to switch, and long press to increase or decrease the volume.
3. The light button can work independently and can work without turning on the machine (breathing light's breathing rhythm can guide sleep).:
4. Time button:
Timing is divided into 15 minutes (bright red LED), 30 minutes (bright green LED) and 60 minutes (bright blue LED). Press short to switch, and turn off the timing at the fourth time. Indicated by LED lights respectively
packing list:
1 xWhite Noise Machine:
1 x USB Charging Cable:
1 x Manual:
A vevők választása