.

.

Medcosa Jég Táska | Maradjon Száraz, Hűvös Marad Az Újrahasználható Puha Szövet Jég | Ideális a Sport Sérülések, R. I. C.

Medcosa Jég Táska | Maradjon Száraz, Hűvös Marad Az Újrahasználható Puha Szövet Jég | Ideális a Sport Sérülések, R. I. C.

HUF 899.10

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

✔️ ???? ???, ???? ???? - Eltérően más jég táskák, amelyek olcsón készült, tégla esik darabokra, az anti-kondenzációs high-tech bélés megakadályozza, hogy csöpög & szivárogA kék szövet szívja magába a nedvességet, majd elpárolog a víz nyomait, így száraz & nos-jeges.Búcsúzz el, hogy a zacskó fagyasztott zöldségeket, majd hagyja, hogy segítsünk, hogy újra a pályán. ✔️ ???????? ???? ?????? ???????? ??? ???? ?? - A jég tok rendelkezik, koncentrált hideg terápia a behatolás fájdalomcsillapítás.Keresztül korlátozza a vérkeringést, csökkenti a kellemetlen érzés, gyulladás, duzzanat & ideális R. kezelés, azok szenvednek a post-sport sérülések, pl. rándulás, vagy törzsek & segít kezelni a kisebb karcolások, horzsolások, izomfájdalom, térd fájdalom & fejfájás. ✔️ ?????? ?????-????? ?????? ??? ???? - Ellentétben a többi versenytárs, a jég táska célja egy egyedülálló, virág kap pecsétet.A folyadékbiztos kap gyorsítja a prémium, kék anyag, amely nem csak jól néz ki, de az extra széles nyílás funkció könnyen újratölthető & a biztonsági lezárást.Ez tartós & tökéletes mindennapi használatra, így biztos, hogy mindig a pecsétet, majd kézbesíti. ✔️ ???? ??? ?????? - Rugalmas, puha, szövet külső, a nagy konténert rengeteg jeget, miközben továbbra is elhagyja a helyet, hogy megfelelnek körben a kívánt területre.Tökéletes mind a nők, mind a férfiak, egyszerűen hozzá a jég, egy kis hideg vizet egy megbízható kombináció, hogy mindig eléri a helyszínen. ✔️ ??? ??????? ??????? - Vagyunk egy családi kézben lévő BRIT üzleti akarom, hogy élvezze a Medcosa Jég Táska teljesen kockázatmentes.Nem elégedett?Csak szólj, majd több lesz, mint boldog, hogy küldjön egy csere ice csomag ingyenes, valamint kínálok egy 2 ÉV GARANCIA.Nem teszek fel kérdéseket.Maradjon száraz, hűvös marad a Medcosa Jég Táska!Egyedi virág kap pecsétet, high-tech bélés biztosítja a cél, fájdalomcsillapítás, amikor &, ahol kell.Ellentétben a többi versenytárs, a jég táska célja egy egyedülálló, virág kap pecsétet.A folyadékbiztos kap gyorsítja a prémium, fodros, kék anyag, amely nem csak esztétikus, a szem, de az extra széles nyílás a funkció teszi a könnyű töltés & a biztonsági lezárást.

További részletek

A vevők választása