.

.

Kis Ebéd Táskák a Nők, mind a Férfiak Szigetelt Hűvösebb Ebéd Táska Újrafelhasználható Ebédet az Iskolába, a Munka, a Hivatal (Rózsaszín)

Kis Ebéd Táskák a Nők, mind a Férfiak Szigetelt Hűvösebb Ebéd Táska Újrafelhasználható Ebédet az Iskolába, a Munka, a Hivatal (Rózsaszín)

HUF 1169.10

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

Magas Minőségű Anyagok】A kis ebéd táska készült kiváló minőségű könny-rezisztens vízhatlan oxford szövet, valamint a belső hőszigetelt alumínium fólia tartja étel, ital, frissHordozható, aranyos kivitel, kopásálló, kopásálló, enyhe, vízálló, könnyen törölje.Kis gyerekek ebéd táska nyújt a tartósság a mindennapi tevékenységek. 【Kis Méret, Nagy Kapacitás】Ebéd táska intézkedés 9x7.Az aranyos lunchbag kicsinek tűnik, de ez adhat egy tágas tároló, amely képes tárolni ebéd konténerek, szendvicsek, saláták, friss gyümölcsök, stb.; a hátsó zsebében célja, hogy a boltban mobiltelefonok, kanál, kulcs, pénztárca, stb. ami kényelmes, praktikus. 【Könnyű, Hordozható】A szigetelt uzsonnás doboz súlya mindössze 0.33 kg, de kapacitása 6.Az aranyos ebéd táska tartós fogantyú a könnyű hordozhatóság.Magas minőségű ebéd cipel, hogy segítsen a család élvezze az egészséges, finom étel bármikor.Ha az italt kiömlött be, csak törölje le egy nedves ruhával. 【Széles körű felhasználásra】Ez aranyos ebéd bag lehet használni, mint egy táska, írószer táska, kozmetikai táska, vagy bevásárló táska, mind a felnőttek, illetve a gyerekek.Ez könnyen elvégezhető, hogy az iskola, a munka, vagy a hivatal, valamint egy finom ebéd előre.Egy kis ebéd bag ideális ajándék a család vagy a barátok. 【Legjobb Szolgáltatást】biztosítunk, egy év garancia az értékesítés utáni szolgáltatás a termékeink.Kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, ha bármilyen kérdése van, akkor megadja a kielégítő megoldás, hogy 24 órán belül.Gyártó minimális életkor : 3 éves kortól.

További részletek

A vevők választása