.

.

Bento Box Gyerekeknek, BPA-Mentes egyrétegű Ebédet lehet mikrohullámú sütőben Fűtés Rekesz, Nagy Kapacitású uzsonnás Doboz (Rózsaszín)

Bento Box Gyerekeknek, BPA-Mentes egyrétegű Ebédet lehet mikrohullámú sütőben Fűtés Rekesz, Nagy Kapacitású uzsonnás Doboz (Rózsaszín)

HUF 3.33

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

?Ez a bento dobozok készült élelmiszer-minőségű szagtalan anyag, amely BPA-mentes, nem mérgező nincs szaga,Tartós,újrafelhasználható,folt-ellenálló, valamint a környezeti ?Nagy méretű, 8.9 cm,1100ml, Ez a bento ebéd konténerek felnőtt/gyerek, Ők kényelmes élelmiszer-konténerek iskola, munka, piknik, fél, illetve otthoni használatra. ?Ez a rekeszek mély ahhoz, hogy tartsa az élelmiszer szépen Jön mosható műanyag kés/villa w/ fedelét.Ez a fókák hát szóval nem kell aggódnod, hogy ömlik, amikor szólt a oldalon. ?Nagyon könnyen tisztítható (mosogatógép is), valamint a területi egység, az ebédet vagy a bőséges méret.Fagyasztó széf,Mikrohullámú sütő biztonságos melegítés a felkészülési lehetőség. ?Megjegyzés : Kérjük, távolítsa el a tetejét, mielőtt fűtés a mikrohullámú sütő. ?Ez a bento box alkalmas a gyermek 3-12 éves, tini, felnőtt.Hőmérséklet ellenállás : -20 ° C-tól + 120 ° C. Csak az élelmiszer-tartály lehet melegíteni a mikrohullámú sütőben, kérem, NE TEGYE ki hő ezt a bento box ebédet mikrohullámú több mint 3 perc.

További részletek

A vevők választása