.

.

aTourer fúrótokmány Átalakító Elektromos Csavarhúzó/ütvecsavarozó/Rotary Kalapács (fúrótokmány 2-13 mm-es Átalakító Szett)

aTourer fúrótokmány Átalakító Elektromos Csavarhúzó/ütvecsavarozó/Rotary Kalapács (fúrótokmány 2-13 mm-es Átalakító Szett)

HUF 1619.10

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

【Változás Mp】 Ez a fúrótokmány a adapterek egy egyszerű módja annak, hogy alkalmazkodni, vagy átalakítani ütvecsavarozó kalapács, elektromos csavarkulcsot, majd a levegő Csavarhúzó fúró-chuck másodpercA munka rendszeres fúró nélkül csiszolás szükséges. 【Három-pofás tokmány】 Ez a Három-pofás tokmány kialakítása lehet biztonságosan tartsa fúró bit különböző shanks.Ideális hex kereszt-szelvény, kör alakú elemek, mint például a twist fúró bit, lépés fúrók, lapát, apró nagyobb körfűrész. 【Precíz, Határozott】 Képest kulcsnélküli kivágja, a klasszikus húzva, chuck pontosabb, majd pedig határozottan, a lyukak, amelyek nagyon kis tolerancia.Gépészek jellemzően inkább húzva, kivágja a nagyobb pontosság érdekében. 【3 Adapterek】 A 3 típusú adapter könnyen alakítja, az eszköz gyakorlat.1/4" hex szár adapter, akkor át ütvecsavarozó, vagy elektromos vezető fúrni.A 1/2" square socket női adapter alakítja ütvecsavarozó fúrni.Majd SDS-plus adapter a kalapácsot, fúrót, rotary kalapács. 【Széles Bit】 Kézi fúró adapter ideális kapacitás befogási tartomány minden fúró méretű 1/16" 1/2" fúrófejek, hogy a fúrást végzett. 【Változás Mp】 Ez a fúrótokmány a adapterek egy egyszerű módja annak, hogy alkalmazkodni, vagy átalakítani ütvecsavarozó kalapács, elektromos csavarkulcsot, majd a levegő Csavarhúzó fúró-chuck másodperc.A munka rendszeres fúró nélkül csiszolás szükséges. 【Három-pofás tokmány】 Ez a Három-pofás tokmány kialakítása lehet biztonságosan tartsa fúró bit különböző shanks.Ideális hex kereszt-szelvény, kör alakú elemek, mint például a twist fúró bit, lépés fúrók, lapát, apró nagyobb körfűrész. 【Precíz, Határozott】 Képest kulcsnélküli kivágja, a klasszikus húzva, chuck pontosabb, majd pedig határozottan, a lyukak, amelyek nagyon kis tolerancia.Gépészek jellemzően inkább húzva, kivágja a nagyobb pontosság érdekében. 【3 Adapterek】 A 3 típusú adapter könnyen alakítja, az eszköz gyakorlat.1/4" hex szár adapter, akkor át ütvecsavarozó, vagy elektromos vezető fúrni.A 1/2" square socket női adapter alakítja ütvecsavarozó fúrni.Majd SDS-plus adapter a kalapácsot, fúrót, rotary kalapács.

További részletek

A vevők választása