.

.

YAFEX 9 Inch 8TPI, Dugattyús, fűrészlap, Fa Metszés fűrészlap, a Dugattyús/Élelmiszer Minőségű Fűrész Fűrészek Vágott Pulyka/Nagy Állatok/Műanyag/Fa(5DB)

YAFEX 9 Inch 8TPI, Dugattyús, fűrészlap, Fa Metszés fűrészlap, a Dugattyús/Élelmiszer Minőségű Fűrész Fűrészek Vágott Pulyka/Nagy Állatok/Műanyag/Fa(5DB)

HUF 1.33

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

【High-tech anyagok】Készült Három Króm Tizenhárom, egy fajta magas minőségű rozsdamentes acélból készült, hogy lehet használni, mint élelmiszeripariHasználhatod a dugattyús fűrészlap, hogy csökkentsék a különböző élelmiszer -, de nem kell aggódni, a festett penge érintő család egészségét. 【Magas Vágási Teljesítmény】A fűrészlapot használni egy 1 centis magas penge profil, amely segít, hogy szállít egyenes vágások, hosszú élettartam, nagy hús-csont vágás alkalmazások.Tervezés gyors teljesítmény, megakadályozza, hogy a hajlító -, illetve növeli a képesség, hogy hozzon létre gyors vágások. 【Különböző vágási funkciók】A festetlen rozsdamentes acél, dugattyús, fűrészlap a különleges design a vágás fagyasztott élelmiszer, hús, hamburger hús, marha, birka, hal, pácolt sonka, pulyka, csont, sőt még többet is.A középső fogak precíziós földre, hogy gyorsan vágjuk át a nehéz sarokban.Ez is használható más célokra, mint például favágás. 【Csomag Tartalmazza】Tartalmazza az 5db élelmiszer minőségű, dugattyús, fűrészlap, 9in hosszú, 1in szélesség .5 vastag, 8 Foga Per Inch.Az előnye ennek a specifikációnak 9in pengék lehetővé teszi a rugalmasabb, mint a hosszabb penge hasonló méreteket. 【Univerzális Szár】Működik minden nagyobb orrfűrész márkák, mint a De Walt, Hitachi, Milwaukee, Makita, Ridgid, Porter & Kábel, Skil, Ryobi, Black & Decker, Bosch, stb.Ha bármilyen kérdése van, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.Mi mindig a rendelkezésére. 【High-tech anyagok】Készült Három Króm Tizenhárom, egy fajta magas minőségű rozsdamentes acélból készült, hogy lehet használni, mint élelmiszeripari.Használhatod a dugattyús fűrészlap, hogy csökkentsék a különböző élelmiszer -, de nem kell aggódni, a festett penge érintő család egészségét. 【Magas Vágási Teljesítmény】A fűrészlapot használni egy 1 centis magas penge profil, amely segít, hogy szállít egyenes vágások, hosszú élettartam, nagy hús-csont vágás alkalmazások.Tervezés gyors teljesítmény, megakadályozza, hogy a hajlító -, illetve növeli a képesség, hogy hozzon létre gyors vágások. 【Különböző vágási funkciók】A festetlen rozsdamentes acél, dugattyús, fűrészlap a különleges design a vágás fagyasztott élelmiszer, hús, hamburger hús, marha, birka, hal, pácolt sonka, pulyka, csont, sőt még többet is.

További részletek

A vevők választása