.

.

Whitelotous Farkas Sorozat 5D Gyémánt DIY Strasszos Hímzés Kristályok Képek Készlet,a Haza, Fali Dekor Kézműves (35 X 35cm)

Whitelotous Farkas Sorozat 5D Gyémánt DIY Strasszos Hímzés Kristályok Képek Készlet,a Haza, Fali Dekor Kézműves (35 X 35cm)

HUF 2.00

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

Tökéletes, hogy díszítse a nappaliban vagy a hálószobában, hogy megfeleljen a különböző dekorációs stílusA gazdagság, a Jó Szerencse Gyémánt Festmény Hímzés Otthoni Dekoráció.DIY festmény, találékonyság, hogy a festmény a gyanta flitter, gyanta, sequin egyedi fényezés káprázatos, ragyogó a fény, ez jelenleg a legnépszerűbb DIY dekoráció.A jólét, a kézi szerelmeseinek!A gyémánt festmények értékesítése vagy félkész termék, tehát nem tartalmazza a keret, a csomagot.A napirendi pont elegáns ajándék a szülők vagy barátok.Ha azt hiszed, a díszítés, a ház unalmas, hétköznapi, a Cross Stitch Gyémánt Festmény Készletek segítségével, hogy a nappaliban, a hálóban, más helyen lesz vivifying.Leírás : Anyag : Strasszos + vászon Elem típus : 5 D gyémánt festmény Minta : Vízesés Farkas Szín : Mint a képen látható, Vászon Méret : Kb.77 hüvelykes Fúróval Pont : Kb.39 Hüvelyk) Szoba : Nappali/Hálószoba/Study Room/ Bejárat DIY Gyémánt festmény gyártási lépéseket : 1. Nyisd ki a dobozt, majd ellenőrizze, hogy a gyémánt felhívni a különleges eszközök 2. Tekintse meg a gyanta, gyémánt színű, elrendezni, hogy a kódolás 3. Feltárni szalag rajz fölé, látni fogja, hogy sok szimbólumok megfelelő színkód 4. Szerint a megfelelő színkóddal bilincs a megfelelő a gyanta, gyémánt berakásos 5. Azt javasolta, hogy az egyik fajta a gyanta, gyémánt egy meghatározott befejezett gyorsabban 6. Annak érdekében, hogy hozzon létre egy tökéletes gyémánt festmény, rajz össze egy helyen, minden sor szimbólumok nem volna maradni, gyémánt 7. Vágott egy jó ábra a rajzok tartani rendezett tömb szerelve a gép az anyag felett 8. Ragasztás kell laposan a szép, nem a repedések 9. Miután egy jó meccs, a többi rés a ragasztó megfelelő szimbólumok, káró 10. Hogy teljes legyen egy jó gyémánt rajz, tedd a kiválasztás a megfelelő keret (az étterem nem nyújt keretet) Csomag Tartalma : 1 X Gyémánt Festmény(a strassz kell beilleszteni) 1 X Strasszos-beillesztés Eszköz(anélkül, hogy a festmény keret).

További részletek

A vevők választása