.

.

Ceruza, Táska, Szövet Toll Esetben, Többfunkciós Összecsukható Cipzár Toll Tok Iroda Iskola (Fekete)

Ceruza, Táska, Szövet Toll Esetben, Többfunkciós Összecsukható Cipzár Toll Tok Iroda Iskola (Fekete)

HUF 2.67

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

A fogantyú pánt teszi, hogy nagyon könnyű, kényelmes szállítására seholVannak rugalmas oszlop van osztva sok slot (72 slot összesen), hogy tartsa, a rendezés, valamint védi a ceruza.Célja a varrás cipzárral könnyen elérhető, az a biztonság, a művészet, a ceruzákat.Ez is egy nagy ajándék, a gyermekek, diákok, barátok, művészet, hobbi, kifestőkönyv rajongók, művészek.Ezt a tolltartót szervező készült, magas minőségű anyagból, annyira, hogy az ügy sokkal tartósabb, mocskos ellenállás.A fogantyú pánt teszi, hogy nagyon könnyű, kényelmes szállítására sehol.Vannak rugalmas oszlop van osztva sok slot (72 slot összesen), hogy tartsa, a rendezés, valamint védi a ceruza.Célja a varrás cipzárral könnyen elérhető, az a biztonság, a művészet, a ceruzákat.Ez is egy nagy ajándék, a gyermekek, diákok, barátok, művészet, hobbi, kifestőkönyv rajongók, művészek.Ezt a tolltartót szervező készült, magas minőségű anyagból, annyira, hogy az ügy sokkal tartósabb, mocskos ellenállás. Ezt a tolltartót szervező készült, magas minőségű anyagból, annyira, hogy az ügy sokkal tartósabb, mocskos resistance2. Célja a varrás cipzárral könnyen elérhető, az a biztonság, a művészet pencils3. Vannak rugalmas oszlop van osztva sok slot (72 slot összesen), hogy tartsa, a rendezés, valamint védi a pencils4. A fogantyú pánt teszi, hogy nagyon könnyű, kényelmes szállítására anywhere5. Ez is egy nagy ajándék, a gyermekek, diákok, barátok, művészet, hobbi, kifestőkönyv lelkes artists Specification : Jellemzők : 1. Ezt a tolltartót szervező készült, magas minőségű anyagból, annyira, hogy az ügy sokkal tartósabb, mocskos ellenállás. Célja a varrás cipzárral könnyen elérhető, az a biztonság, a művészet, a ceruzákat. Vannak rugalmas oszlop van osztva sok slot (72 slot összesen), hogy tartsa, a rendezés, valamint védi a ceruza. A fogantyú pánt teszi, hogy nagyon könnyű, kényelmes szállítására sehol. Ez is egy nagy ajándék, a gyermekek, diákok, barátok, művészet, hobbi, kifestőkönyv rajongók, művészek.Műszaki adatok : Anyag : Fabric Slot : 72 Slots Color : Fekete, Lila, Kék(Opcionális) Méret : 24 x 18 x 6,5 cm / 9.

További részletek

Features:
1. This pencil case organizer is made from high quality fabric, so as to make the case much more durable and dirty resistance.:
2. It is designed with stitching zipper for easy access and security of your art pencils.:
3. There are elastic on column that is divided into many slots (72 slots in total) to hold, organize and protect your pencils.:
4. The handle strap makes it very easy and convenient to carry anywhere.:
5. It is also a great gift for children, students, friends, art hobbyists, coloring book enthusiasts and artists. :
Specifications:
Material:
Fabric
Slot:
72 Slots
Color:
Black, Purple, Blue(Optional)
Size:
24 x 18 x 6.5cm / 9.45 x 7.08 x 2.56inch
Quantity:
1
Package Included:
1 x Pencil Case(pencils are not included ):
Note:
Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering.:
A vevők választása