.

.

Női Punk Test Heveder Fehérnemű Szexi Üreges Ki Teddy Egy Darab Fehérnemű Heveder kivágott Egy Darab baby doll Body (Fekete,Közepes)

Női Punk Test Heveder Fehérnemű Szexi Üreges Ki Teddy Egy Darab Fehérnemű Heveder kivágott Egy Darab baby doll Body (Fekete,Közepes)

HUF 1.00

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

【?DESIGN?】 : kiváló minőségű, különleges design tökéletesen mutatja a szexi görbékEz a fehérnemű hozható létre a legszexisebb keresni.Ez azt mutatja, a szexi nőiesség, illetve, hogy vonzóbbá, hogy a szeretője. 【?TÖKÉLETES?】 : Nők, női, csajok, iskolás lányok, üzleti nők, feleségek, barátnők, szerelmesek, esküvő, menyasszony, esküvői ajándékok, koszorúslány vendégek.Addig is, ez egy nagy ajándék magadnak, vagy ajándékokat küld ki, hogy a szerető vagy barátnője.Lehet, hogy több vicces meglepetés. 【?ALKALOM?】 : Ez a fehérnemű tökéletes valentin nap,nászéjszaka,nászút,fehérnemű party,évfordulók,bachelorrete fél ajándékot vagy különleges éjszaka.Úgy nézel ki, elegáns, lenyűgöző. 【?MEGTALÁLNI A MÉRET?】 : Kérjük, ellenőrizze a méret információk a rendelés előtt.Tekintse meg a mérettáblázatot, a termék leírása, hogy megtalálja a legjobb illeszkedést.Mi lesz boldog, hogy segítsen, ha bármilyen kérdése. 【?MEGJEGYZÉS?】 : ➀ kézmosó, külön hideg vízben hírszerző, nem bleach andhang, hogy száraz, Vas nyomja meg a ruhával. ➁ , Mint más számítógépek kijelző színek másképp, a színe, a tényleges tétel kissé eltérhet a fenti képek, köszönöm a megértést.

További részletek

A vevők választása