.

.

Kisgyermek Baba Fiúk Meleg Nadrág Ősszel, Télen Meleg Pizsama Nadrág Vastag Unisex Nadrág, Flanel Meleg Alkalmi Húzza A Nadrágot

Kisgyermek Baba Fiúk Meleg Nadrág Ősszel, Télen Meleg Pizsama Nadrág Vastag Unisex Nadrág, Flanel Meleg Alkalmi Húzza A Nadrágot

HUF 4554.00

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

Korall bársony anyagbólHúzza meg a lezárás.Mosógépben Mosható. ?ANYAGA : Ez a baba ősszel, télen meleg nadrág készült, minőségi Flanel, puha szövet nedvesség felszívódását, valamint a szellőztetés funkciók rugalmas, könnyű, szuper puha, kényelmes, bőr, barátságos, nem baj, hogy a baba bőre, alkalmas 5~10℃. ?DESIGN : A gyermek flanel meleg nadrág van egyszínű, flanel, mutatja, aktív, energikus stílust, a hangulatos flanell nadrág mindkét kívül-belül nagyon puha, bolyhos gyapjú, valamint a zsebeit.Célszerű telepíteni a dolgokat, miközben megy ki, akkor is fel a nadrág zsebében tartani a kezét a meleg.A meleg nadrág, szellőző kivitel.Ez a tökéletes pihenésre nadrág, vagy hálóruházat a kisfiú, vagy a kislány a hideg napok. ?Nagyon szép, meleg téli pizsama nadrág/alkalmi nadrág/ vastag unisex nadrág/alkalmi fenék/szilárd flanel meleg nadrág a kis lány/fiú.Ideális ajándék a gyermek, vagy egy barátja gyermek születésnapok, gyermek nap, illetve más, fesztiválok. ?MÉRET : 2-8 LÁDA, kérjük, figyelmesen olvassa a méret részlet, hogy amennyiben a vásárlás előtt.Az ajánlott életkor, csak a referencia.Kérjük, ellenőrizze a méreteket, hogy válassza ki a megfelelő méret a baba, mert a babák ebben a korban eltérő lehet, magasság.
A MÉRET A lényeg : A ajánlott kor csak a referencia.Kérjük, ellenőrizze a méreteket, hogy válassza ki a megfelelő méret a baba!
Kérjük, válassza ki a megfelelő méretet, mert a babák ebben a korban lehet különböző magasságú, különböző súlyt.Korall bársony anyagból.Húzza meg a lezárás.Mosógépben Mosható. ?ANYAGA : Ez a baba ősszel, télen meleg nadrág készült, minőségi Flanel, puha szövet nedvesség felszívódását, valamint a szellőztetés funkciók rugalmas, könnyű, szuper puha, kényelmes, bőr, barátságos, nem baj, hogy a baba bőre, alkalmas 5~10℃. ?DESIGN : A gyermek flanel meleg nadrág van egyszínű, flanel, mutatja, aktív, energikus stílust, a hangulatos flanell nadrág mindkét kívül-belül nagyon puha, bolyhos gyapjú, valamint a zsebeit.Célszerű telepíteni a dolgokat, miközben megy ki, akkor is fel a nadrág zsebében tartani a kezét a meleg.

További részletek

A vevők választása