.

.

AOTISBAO Pack 3 Macska Alom Gombóc Tartós Macska Alom Lapát, Macska, Kutya Alom Kaki Scoopers Minden Kutya meg a Macska.

AOTISBAO Pack 3 Macska Alom Gombóc Tartós Macska Alom Lapát, Macska, Kutya Alom Kaki Scoopers Minden Kutya meg a Macska.

HUF 2.00

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

【Előnyei】Ezeket a macska alom gombóc széles, éles elülső szélei, amelyek hatékonyabban lapáttal, hogy a széklet a háziállatok megmenteni takarítás idejeAlkalmas macskák, kutyák, valamint a legtöbb háziállat. 【Könnyű Fogást】ezzel az eszközzel, a háziállatok haza lehet higiénikusabb.Sőt, ez akkor készült, sima felületű, valamint a fogantyú megfelel az ergonómiai kialakítás.Még akkor is, ha te tartsd a kezed egy hosszú idő, hogy nem érzem magam fáradtnak. 【Egyedi Design】lóg lyuk, akkor tárolja könnyen, amely segít megtakarítani.Ez a lyuk az alján, amelyek gyorsan szűrő tiszta szemét, de nagyon praktikus. 【Kényelmes, Praktikus】A hosszú fogantyú megakadályozhatja, hogy a kezét attól, hogy piszkos ha tiszta a háziállatok széklet.Kiváló minőségű műanyagból készült, nem könnyű a rozsda, korrózióálló, de használható sokszor. 【Csomag】A csomag tartalma 3 tisztítószerek.A színe világos, a mérete mindegyik 10.Csak akkor kell, hogy törölje le egy nedves ruhával, vagy öblítse le vízzel, ami könnyen tisztítható. 【Előnyei】Ezeket a macska alom gombóc széles, éles elülső szélei, amelyek hatékonyabban lapáttal, hogy a széklet a háziállatok megmenteni takarítás ideje.Alkalmas macskák, kutyák, valamint a legtöbb háziállat.

További részletek

A vevők választása