.

.

Prémium Macska mókuskerék Nem Csípje meg a Macska Futópad Cserélhető Futópálya, Fedett Macska Fut, Forog a Kerék, Macska Karcolás után Macska

Prémium Macska mókuskerék Nem Csípje meg a Macska Futópad Cserélhető Futópálya, Fedett Macska Fut, Forog a Kerék, Macska Karcolás után Macska

HUF 1.67

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

【 Pet-friendly Fa Anyag 】 Készült pet-friendly fa anyag polipropilén futópálya, nem mérgező, íztelen, szagtalanÁll a széles bázis, valamint egy nagy, kerek kerék.Kiváló stabilitás biztosítja a biztonságos macskák, miközben játszik. 【 Előny a Macska & Bútorok 】 A macska mókuskerék lehet javítani a fizikai, mind a mentális egészség, a macska fut rajta, hogy a macskák boldog, felesleges energiát fogyasztanak, mégis lefogy.Ezt fel lehet használni, mint a macska karcolás után is, tartsd távol őket a kanapén, matrac, csökkenti a potenciális bútor kárt. 【 Apró Rés & Csendes Csigák】 Apró rés design megakadályozza a macska megcsípte, védd meg őket, miközben jól érzik magukat.Az alsó tengely célja, csendes csigák, így ez a macska kerék nem zavarom meg aludni, még akkor is, ha a macska gyakorlása éjszaka. 【 Könnyen Telepíthető & Tisztítás 】 Minden szükséges alkatrészeket, valamint egy részletes útmutató tartalmazza a csomag, ez a macska gyakorlat a kerék is kész gyorsan felnőtt.Egyszerűen helyszínen tisztítsa meg a fát, egy nedves ronggyal vagy szivaccsal, majd vákuum a polipropilén szőnyeget, amikor szükséges. 【 Kielégítő Szolgáltatás 】 Ha bármilyen kérdése van, kérjük, bátran forduljon hozzánk, mi fog válaszolni 24 órán belül.Ön is tegye meg a Q&A szakasz, más vásárlók megválaszolja a kérdést. ◆ Fa mókuskerék a macskák számára készült, természetes fából készült anyagokat, valamint polipropilén, jó alap, stabilitás, erős futó kerék megvédi a szép macska a sérülés.Az alsó tengely célja, csendes csigák, így ez a macska kerék nem zavarom meg aludni, még akkor is, ha a macska gyakorlása éjszaka.Lehetővé teszi, hogy a kiscicák, hogy enyhíti a stresszt, fogyasztja az energiát, valamint segíteni őket tartani egészséges gyakorlat!◆ Tulajdonságok : - Anyaga : Fa Anyag & Polipropilén Kifutó Termék Méretei : (Hossz X Szélesség X Magasság)83 cm (32 5/8") L x 44 cm-es (17 3/8") W x 95 cm (37 3/8") H Alkalmas macskák alatt 3.5 kg (8 font )91 cm-es (35 7/8") L x 44 cm-es (17 3/8") W x 110 cm (43 1/4") H Alkalmas macskák alatt 7 kg (15 kg)102 cm (40 1/8") L x 44 cm-es (17 3/8") W x 129 cm-es (50 3/4") H Alkalmas macskák több, mint 7 kg (15 kg)- További Információk a képek◆ Csomag Lista : - 1 X mókuskerék Macskák◆ Jellemzők : - Erős & Stabil Fa Szerkezet - Forog Csendben, Zökkenőmentesen - Alkalmas Karcolás is - Egyszerű, Könnyen Telepíthető - Cserélhető Vakarja Pad - Könnyen tisztítható◆ Megjegyzés : - Ez a gyakorlat berendezés macskák, de gyakorlat kell hozzá, hogy legyen jártas a használatát, néhány eltarthat egy ideig gyakorlatban jártas.

További részletek

- Material:
Wooden Material & Polypropylene Runway
- Product Dimensions:
(Length X Width X Height)
83 cm (32 5/8)L x 44 cm (17 3/8)W x 95 cm (37 3/8)H Suitable for cats under 3.5 kg (8 pounds ):
91 cm (35 7/8)L x 44 cm (17 3/8)W x 110 cm (43 1/4)H Suitable for cats under 7 kg (15 pounds):
102 cm (40 1/8)L x 44 cm (17 3/8)W x 129 cm (50 3/4)H Suitable for cats over 7 kg (15 pounds):
- More Information on pictures:
◆ Package List:
- 1 X Exercise Wheel for Cats:
◆ Features:
- Strong & Stable Wooden Structure:
- Spins Quietly and Smoothly:
- Suitable for Scratching as Well:
- Simple and Easy to Install:
- Replaceable Scratching Pad:
- Easy to Clean:
◆ Note:
- This is exercise equipment for cats, and it takes practice to be proficient in using it, some may take a long practice to become proficient.:
- There may be an error of 1-3 cm due to manual measurement.:
- There may be chromatic aberration due to the difference between the recording lamp and the display. Please refer to the actual product.:
◆ Quality Service:
- When you encounter any problems with our products, please feel free to contact us, and we will try our best to solve them for you. If you leave a message in the review or feedback, we can't find it in time and solve, you can tell us by message. Thanks! :
A vevők választása