.

.

DONG NI 13oz duplafalú Vákuum Rozsdamentes Acél Bögre Kávé,Utazási Bögre BPA Mentes,Dobon a cseppálló Fedél Csésze Hideg-Meleg Italok(FEHÉR)

DONG NI 13oz duplafalú Vákuum Rozsdamentes Acél Bögre Kávé,Utazási Bögre BPA Mentes,Dobon a cseppálló Fedél Csésze Hideg-Meleg Italok(FEHÉR)

HUF 3.33

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

?【Magas Minőségű Anyag】A vákuum utazási bögre készült legmagasabb minőségű prémium 304 18/8 élelmiszer minőségű rozsdamentes acél,Utazási Bögre Két rétegű, a rozsdamentes acél, a hő megőrzésének ideje 4-6 óra ?【Csúszásgátló Szilikon Réteg】Ez a kávé utazási bögre van egy szilikon pad az alsó, amely segít megakadályozni, hogy a csúszó pedig védi a bútor, a semmiből.a flip-top lehet rögzíteni, hogy a másik oldalon, szóval nem kell aggódni, hogy üsd az orrod, ha iszik. ?【Szivárgásmentes Kialakítása】A bögre fedél jön egy légmentes szilikon tömítés, amely megakadályozza, hogy az italok kiömlését.Szellőző a tető lehetővé teszi az italok áramlik ki simán, anélkül, hogy ömlik, vagy tele. ?【ALKALMAZHATÓ A KÜLÖNBÖZŐ ALKALOMMAL】Thisvacuum utazási bögre fedő alkalmas tea, kávé, víz stb.Élvezheti bárhol, bármikor.A hőszigetelt bögre is egy nagy ajándék, hogy a család, barátok. ?【Gondtalan garancia】A rozsdamentes acélból készült dobon használja tudományos gyártási folyamat szigorú minőség-ellenőrzési rendszer a gyártási folyamat során.Ha nem elégedett a pohár, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk számított 30 napon belül, akkor kap egy gondtalan teljes visszatérítést. ?【Magas Minőségű Anyag】A vákuum utazási bögre készült legmagasabb minőségű prémium 304 18/8 élelmiszer minőségű rozsdamentes acél,Utazási Bögre Két rétegű, a rozsdamentes acél, a hő megőrzésének ideje 4-6 óra. ?【Csúszásgátló Szilikon Réteg】Ez a kávé utazási bögre van egy szilikon pad az alsó, amely segít megakadályozni, hogy a csúszó pedig védi a bútor, a semmiből.a flip-top lehet rögzíteni, hogy a másik oldalon, szóval nem kell aggódni, hogy üsd az orrod, ha iszik. ?【Szivárgásmentes Kialakítása】A bögre fedél jön egy légmentes szilikon tömítés, amely megakadályozza, hogy az italok kiömlését.Szellőző a tető lehetővé teszi az italok áramlik ki simán, anélkül, hogy ömlik, vagy tele. ?【ALKALMAZHATÓ A KÜLÖNBÖZŐ ALKALOMMAL】Thisvacuum utazási bögre fedő alkalmas tea, kávé, víz stb.Élvezheti bárhol, bármikor.A hőszigetelt bögre is egy nagy ajándék, hogy a család, barátok. ?【Gondtalan garancia】A rozsdamentes acélból készült dobon használja tudományos gyártási folyamat szigorú minőség-ellenőrzési rendszer a gyártási folyamat során.

További részletek

A vevők választása