.

.

KAKUSIGA Kompatibilis az iPhone Előre Néző Kamera, Flex Kábel Közelség Érzékelő+ Mikrofon Flex Kábel Csere (iPhone 6 Puls)

KAKUSIGA Kompatibilis az iPhone Előre Néző Kamera, Flex Kábel Közelség Érzékelő+ Mikrofon Flex Kábel Csere (iPhone 6 Puls)

HUF 2.33

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

Kompatibilis : i Phone 6 Plusz 55" A1522 (GSM), A1522 (CDMA), A1524, A1593(MINDEN FUVAROZÓ).Amikor az i Phone 6 Plusz elülső kamera / mikrofon / proximity érzékelő nem működik vagy hibás, akkor válassza ezt a terméket, mint a legjobb cserealkatrész, ami megoldja ezeket a problémákat az i Phone.Magas minőségű, teljesen új termék-100% - ig tökéletesen illeszkedik az elülső kamera.Mielőtt elhagyja a gyárat, profi szakemberek teszt mindegyik.Könnyű telepítés, pontos elülső kamera rugalmas kábel alkatrészeket lehet használni, hogy cserélje ki a sérült alkatrészeket.A használati útmutató nem tartalmazza.De sokan vannak a kapcsolódó videók a You Tube-on a referencia.Csak keresni i Phone 6 Plusz elülső kamera csere, majd kövesse a videó lépésről lépésre.Sikeresen telepíteni.Ezen felül, a technikusok is válaszolok bármilyen kérdése van a telepítéssel online. 100% Pénz visszafizetési Garancia : Mi a vevői elégedettség nagyon komolyan.Gyors szállítás a 60 napos ingyenes garanciális, valamint a legjobb értékesítés utáni szolgáltatást, ha ön nem elégedett az árut, akkor a visszatérítés.A termék Jellemzői : Az elülső kamera egy cserealkatrész i Phone.Használja ezt a cserealkatrészt javítás miatt, akkor lesz tökéletes eredmény, hogy vannak olyan hatékony, mint az eredeti fotók, videók.Élvezzük nagyon költség-hatékony DIY javítás! -Kompatibilis : i Phone 6 Plusz 5.5" A1522 (GSM), A1522 (CDMA), A1524, A1593(MINDEN FUVAROZÓ) -Javítva : Elülső kamera / mikrofon / proximity szenzor probléma Tippek : 1. Biztosítunk 12 hónap garancia az elülső kamera csere.Ha nem elégedett, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba. A telepítési útmutató nem tartalmazza a csomag.Vigyázz a telepítés videó a Youtube-on, lépésről lépésre. Bár könnyen telepíthető, még mindig javasoljuk, hogy talál egy szakmai telepíteni. Csomagolva antisztatikus zacskóban, hogy biztosítsa a biztonságos szállítás.A csomag Tartalmazza : i Phone elülső kamera cserealkatrész Standard Pentalobe P2 (0,8 mm) Csavarhúzó×1 Standard Phillips#00 (1.5 mm) Csavarhúzó×1 Prémium Y000 Csavarhúzó×1.

További részletek

A vevők választása