.

.

Napsugár SS-022B Dupla Vezetője Kettős Célt Logicboard Alaplap Tisztító Kefe

Napsugár SS-022B Dupla Vezetője Kettős Célt Logicboard Alaplap Tisztító Kefe

HUF 899.10

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

DUPLA FEJŰ - Fit két különböző ecsetek különböző alkalmazás ANYAG - A fogantyú rozsdamentes acélból készült, gumi fogantyú a kényelmes tartja.Az egyik a fej készült ultr finom acél drót whils a másik antisztatikus sörték. ALKALMAZÁS - Ez a tisztító kefével lehet használni a legkülönbözőbb dolgokat, beleértve a ragasztó eltávolítása a alaplapok, tisztítás elektronikus eszközök
. MÉRET - akkora, mint ez a kefe körülbelül 14. A CSOMAG TARTALMA - 1 x Napsütés SS-022 B Dupla Vezetője Kettős Célt Logicboard Alaplap Tisztító Kefe.DUPLA FEJŰ - Fit két különböző ecsetek különböző alkalmazás.
ANYAG - A fogantyú rozsdamentes acélból készült, gumi fogantyú a kényelmes tartja.Az egyik a fej készült ultr finom acél drót whils a másik antisztatikus sörték.
ALKALMAZÁS - Ez a tisztító kefével lehet használni a legkülönbözőbb dolgokat, beleértve a ragasztó eltávolítása a alaplapok, tisztítás elektronikus eszközök.MÉRET - akkora, mint ez a kefe körülbelül 14.A CSOMAG TARTALMA - 1 x Napsütés SS-022 B Dupla Vezetője Kettős Célt Logicboard Alaplap Tisztító Kefe.Jellemzők : - acélhuzal fejét. - Anti-sztatikus sörtés fejét. - Kényelmes markolat. - Tiszta alaplapok, majd távolítsa el a ragasztó.A csomag Tartalma : 1 x Napsütés SS-022 B Dupla Vezetője Kettős Célt Logicboard Alaplap Tisztító Kefe.

További részletek

A vevők választása