.

.

Köröm Eszköz Tiszta, Ollós Csipesz Köröm Tiszta Doboz Tiszta Köröm Berendezések Tiszta Fodrász Tetoválás Nail Art Berendezések Manikűr Eszközök(Usa)

Köröm Eszköz Tiszta, Ollós Csipesz Köröm Tiszta Doboz Tiszta Köröm Berendezések Tiszta Fodrász Tetoválás Nail Art Berendezések Manikűr Eszközök(Usa)

HUF 1.33

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

【Automata Elektromos Hőmérséklet-szabályozás】Ez a termék elfogadja azt az elvet, hogy az automatikus elektromos hőmérséklet-szabályozás, majd telepítse a túlmelegedés védelmi eszközA elősegítő anyag, az elektromos fűtési rendszer meleg lesz automatikusan. 【Magas Minőségű Anyagok】Készült, a magas minőségű anyag, tartós, energiatakarékos, menteni a villamos energia nem szennyezi a környezetet, lehet, hogy újra hosszú idő.Felszerelve a meleg, nedvesség megőrzése készülék kényelmes, tartós használatára. 【Multi-Function】Ez egy magas hőmérsékletű tiszta gép, a szépség eszközök cleaniong kozmetikai eszközök Lehetővé teszik a teljes merítés eszközök.Lehet használni a tiszta manikűr eszközök, polírozott fej, majd jade dekorációk, takarítás, ékszereket, stb.Tökéletes rögzítése, gyantázás, fém eszközök, mint például a köröm fogó, majd a csipesz,arca eszközök. 【Szakmai Eszközök】 Teljesen egyenletesen, gyorsan, hatékonyan ölni foltok a köröm eszközök.Megfelelő tisztítás köröm eszközök.Alkalmas professzionális felhasználásra vagy személyes használatra. 【Könnyen kezelhető】Hely, a doboz a lapos asztal.Nyitva a fedelet, majd letette a poharat labdát a bélés.Kapcsolja be a főkapcsolót, majd a fűtés kijelző lesz fény, míg a gép kezdődik, hogy a hőt.Melegítés után 10 12 perc, az eszközök, amelyeket meg kell tisztítani kell illeszteni az üveg golyó függőlegesen.Könnyen kezelhető. Ez a termék elfogadja azt az elvet, hogy az automatikus elektromos hőmérséklet-szabályozás, majd telepítse a túlmelegedés védelmi eszköz. Undetachable magas hőmérséklet belső tartály, elektromos fűtési rendszer meleg lesz automatikusan. Szellőzők, mindkét oldalán három hűtés lyukak a tetején, jobb kipufogógáz hűtő. Ez esetben a tisztítás a nail art eszközök. Alkalmas professzionális felhasználásra vagy személyes használatra.Specifikáció : Elem Típus : Nail Art Eszközök tisztító Anyag : Fém Elem Színe : Rose Red Teljesítmény : 100 W Üveg Labda : Nem tartalmazza Felső Átmérő : Kb.7 hüvelykes Alsó Átmérő : Kb.3 hüvelykes Magasság : Kb.1 colos Csomag Súlya : Kb.6 oz Funkció : Ruha Köröm Fém Eszközök Disfection.

További részletek

Item Type:
Nail Art Tools cleaner
Material:
Metal
Item Color:
Rose Red
Power:
100W
Glass Ball:
Not included
Upper Diameter:
Approx.12cm / 4.7inch
Lower Diameter:
Approx.16cm / 6.3inch
Height:
Approx.15.5cm / 6.1 inch
Package Weight:
Approx. 498 g / 17.6 oz
Function:
Suit For Nail Art Metal Tools Disfection
A vevők választása