.

.

DYPASA Téglalap alakú Háztartási, Wc, Szemetes Fedő, Hinta-Fedezze Beltéri Szemetes Kuka ( Szín : Bigblue Bögre , Méret : 11l )

DYPASA Téglalap alakú Háztartási, Wc, Szemetes Fedő, Hinta-Fedezze Beltéri Szemetes Kuka ( Szín : Bigblue Bögre , Méret : 11l )

HUF 0.67

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

1 Egy kukába, hogy hozza kényelem hogy az életed. Összességében megvastagodása, nagyobb stabilitás, tartós, nagylelkű, gyönyörű. A cső végét célja egy hinta fedezni, ami nagyon rugalmas, ezáltal csökkenthető a szaga. Beépített nyomás gyűrű kialakítás megakadályozza a szivárgást a szemetet a szemetes zsákok befolyásolja az általános szépség. Humanizált design, erős tömörítés ellenállás, megbízható minőség. Egy kukába, hogy hozza kényelem hogy az életed. Összességében megvastagodása, nagyobb stabilitás, tartós, nagylelkű, gyönyörű. A cső végét célja egy hinta fedezni, ami nagyon rugalmas, ezáltal csökkenthető a szaga. Beépített nyomás gyűrű kialakítás megakadályozza a szivárgást a szemetet a szemetes zsákok befolyásolja az általános szépség. Humanizált design, erős tömörítés ellenállás, megbízható minőség.Könnyen tisztítható : töröld le egy nedves cloth Product neve : hinta fedezze szemetet can Material : plastic Size : 6 L : 14.59inch11 L : https : 17*28.7 inch Capacity : 6 L/11 LPacking lista : egyetlen package Notes : 1. Kérjük, erősítse meg a méret szín vásárlás előtt. Ennek a terméknek nincs egyéb tételek, kivéve a kukába a képen. Kézi dimenzió mérése.Lehet, hogy a kis különbség, ami normális.Kérjük, olvassa el a tényleges méreteit. Az oka, hogy különböző világítás, a képernyő, a termék színe kissé eltérhetnek a kép.Kérlek, értsd meg. Ha bármilyen probléma termékeink, kérjük szabadon lépjen kapcsolatba velünk e-mailben.Megoldja a problémát, amint lehetséges. Köszönöm, hogy a boltban.Kattintson, hogy adja meg a boltban.Több termék közül lehet választani.

További részletek

A vevők választása