.

.

Méretarányos Autó Modell a Mulsanne Alufelni Jármű, Autó Modell, 6 Nyitott Ajtók Hang, Fény Autó 1/32 Aránya (Szín : Piros Doboz)

Méretarányos Autó Modell a Mulsanne Alufelni Jármű, Autó Modell, 6 Nyitott Ajtók Hang, Fény Autó 1/32 Aránya (Szín : Piros Doboz)

HUF 1.67

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

[Több Funkciót] : megnyitja ajtók, motorháztető, mint egy igazi sportkocsit, ezek rendkívül részletes szett tartalmaz mindent meg kell építeni őket, beleértve a nyitó alkatrészek 【Magas Minőségű Anyag】 : Az autó modellek készülnek, cink ötvözet, műanyag alkatrész, gumi, gumik.Nem árt mindenkinek.A belső részleteket a test reális. 【Egyszerű művelet】 : A művelet nagyon egyszerű, nem kell aggódnod, hogy nem működik, a jármű teljesen funkcionális befejezése után. 【Széles körű felhasználásra】 : Az autó modell nagyon alkalmas játékra, függetlenül attól, hogy ad, mint egy ajándék, vagy dekoráció, ez lesz a legjobb választás!. 【Minőségi Értékesítés Utáni】 : Ha nem elégedett a tétel, kérjük lépjen kapcsolatba velünk e-mailben.Mi lesz címét az aggodalmát, hogy 100% - osan elégedett. [Több Funkciót] : megnyitja ajtók, motorháztető, mint egy igazi sportkocsit, ezek rendkívül részletes szett tartalmaz mindent meg kell építeni őket, beleértve a nyitó alkatrészek. 【Magas Minőségű Anyag】 : Az autó modellek készülnek, cink ötvözet, műanyag alkatrész, gumi, gumik.Nem árt mindenkinek.A belső részleteket a test reális. 【Egyszerű művelet】 : A művelet nagyon egyszerű, nem kell aggódnod, hogy nem működik, a jármű teljesen funkcionális befejezése után. 【Széles körű felhasználásra】 : Az autó modell nagyon alkalmas játékra, függetlenül attól, hogy ad, mint egy ajándék, vagy dekoráció, ez lesz a legjobb választás!. 【Minőségi Értékesítés Utáni】 : Ha nem elégedett a tétel, kérjük lépjen kapcsolatba velünk e-mailben.Mi lesz címét az aggodalmát, hogy 100% - osan elégedett. 【Széles körű felhasználásra】 : Az autó modell nagyon alkalmas játékra, függetlenül attól, hogy ad, mint egy ajándék, vagy dekoráció, ez lesz a legjobb választás!1.Megjegyzés : A termék nem beleértve az akkumulátort (lehet telepíteni egyedül).Köszönöm a megértését,kellemes vásárlást ! 2.Termék Neve : 1/32 Alufelni Autó Modell.Anyag : Fém + Műanyag Alváz + Gumi, Gumiabroncs.Gyártási Folyamat : Die Casting .【Minőségi Értékesítés Utáni】 : Ha nem elégedett a tétel, kérjük lépjen kapcsolatba velünk e-mailben.

További részletek

A vevők választása