.

.

ZHUHW Vízálló Kültéri Sport Telefon tulajdonosa Kar Táska érintőképernyő Férfiak Nők Egyetemes Futás, Kocogás Kar Esetben

ZHUHW Vízálló Kültéri Sport Telefon tulajdonosa Kar Táska érintőképernyő Férfiak Nők Egyetemes Futás, Kocogás Kar Esetben

HUF 0.33

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

Érzem a finom, lágy, rugalmasA nagy érintőképernyő anyag, érintse meg a képernyő design.Dupla pocket design, elülső zseb, mobiltelefon, hátsó zsebében változás, kártyák, stb.A honeycomb háló a vissza a lélegző, a hátsó pad ütésálló, valamint csúszásmentes, valamint a karszalagot célja a fényvisszaverő csíkok.A kar táska kar heveder, állítható a kényelmesebb rajta.Érzem a finom, lágy, rugalmas.A nagy érintőképernyő anyag, érintse meg a képernyő design.Dupla pocket design, elülső zseb, mobiltelefon, hátsó zsebében változás, kártyák, stb.A honeycomb háló a vissza a lélegző, a hátsó pad ütésálló, valamint csúszásmentes, valamint a karszalagot célja a fényvisszaverő csíkok.A kar táska kar heveder, állítható a kényelmesebb rajta.Érzem a finom, lágy, rugalmas.A nagy érintőképernyő anyag, érintse meg a képernyő design.Dupla pocket design, elülső zseb, mobiltelefon, hátsó zsebében változás, kártyák, stb.A honeycomb háló a vissza a lélegző, a hátsó pad ütésálló, valamint csúszásmentes, valamint a karszalagot célja a fényvisszaverő csíkok.A kar táska kar heveder, állítható a kényelmesebb rajta.Specifikáció : Anyag : Poliészter, PVCWeight : 40-45g Size : 5.5 inch, 5 hüvelykes képernyő alatt a telefon egyetemes; 6.6-7 hüvelykes képernyő 6 hüvelyk alatt a telefon universal Color : Fekete, Gray Features : A szabadtéri sportok, edzőtermi edzés, elmenni, vásárolni, vagy ha az időjárás meleg, dobd el azokat a zsákokat, hozz egy kis kar táska, te pedig menj, ahova akarsz.Csomagolás : csak a következőket tartalmazza 1 X Telefon Kar Bag Note : 1. Mivel a különböző monitor fény hatása, a tényleges színe a tétel, talán kicsit más a színe mutatta a képeket. Kérem, engedje meg, 1-2 cm mérési eltérés miatt kézi mérés.Könnyű, könnyen hordozható.

További részletek

Fabric:
Polyester, PVC
Weight:
40-45g
Size:
5.1-6.5 inch, screen 5 inch below the phone universal; 6.6-7 inch, screen 6 inch below the phone universal
Color:
Black, Gray
Features:
For outdoor sports, gym workouts, going out, shopping, or when the weather is hot, throw away those heavy bags, bring a small arm bag, and you can go wherever you want.
Packing :
only includes 1 X Phone Arm Bag:
Note:
1. Due to the different monitor and light effect, the actual color of the item might be slightly different from the color showed on the pictures. Thank you!:
2. Please allow 1-2cm measuring deviation due to manual measurement.:
Lightweight and easy to carry :
A vevők választása