.

.

AOLIGEI Alumínium Akasztó 10 Db Akasztó nagy Szilárdságú Rozsdamentes Acél Fém Fogas 16.5-es Ultra-Vékony, helytakarékos Fogas(Silver1)

AOLIGEI Alumínium Akasztó 10 Db Akasztó nagy Szilárdságú Rozsdamentes Acél Fém Fogas 16.5-es Ultra-Vékony, helytakarékos Fogas(Silver1)

HUF 2.00

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

★Csomagolási előírások : 10 csomag; 165 cm, 3,2 mm vastag. ★Anyag : A akasztóval készült tartós 100% alumínium ötvözet.Ellentétben a bársony fogasok, fa vállfát, vagy műanyag vállfák, fém fogasok vízálló használható bárhol, például a hálószoba, wc, fürdőszoba, ruhatárba, mosoda. ★Ultra-vékony : Ezek alumínium ötvözet fogasok használja slim műszerek, amely képes lesz egy helytakarékos választás a szekrényben.Ezek a fogasok, hogy a szekrény elegáns, rendezett.A szekrény nem kell túl sok helyet, mert a vékony, fogasok. ★Heavy duty : csúszásmentes fogasok erősebb, mint más fogasok, nem rozsda, de tartósabb, mint a műanyag vállfák, vagy fa vállfát.Ezeket a vállfákat nem rothadás miatt nedvesség vagy könnyen törnek miatt nehéz ruhát. ★Magas minőségű értékesítés utáni szolgáltatás : Ha bármi gond van ezekkel a nehéz fogasok, kérjük, bátran forduljon hozzánk, mi megpróbáljuk a lehető legjobban megoldani minden problémát. ★Csomagolási előírások : 10 csomag; 16.5 cm, 3,2 mm vastag. ★Anyag : A akasztóval készült tartós 100% alumínium ötvözet.Ellentétben a bársony fogasok, fa vállfát, vagy műanyag vállfák, fém fogasok vízálló használható bárhol, például a hálószoba, wc, fürdőszoba, ruhatárba, mosoda. ★Ultra-vékony : Ezek alumínium ötvözet fogasok használja slim műszerek, amely képes lesz egy helytakarékos választás a szekrényben.Ezek a fogasok, hogy a szekrény elegáns, rendezett.A szekrény nem kell túl sok helyet, mert a vékony, fogasok. ★Heavy duty : csúszásmentes fogasok erősebb, mint más fogasok, nem rozsda, de tartósabb, mint a műanyag vállfák, vagy fa vállfát.Ezeket a vállfákat nem rothadás miatt nedvesség vagy könnyen törnek miatt nehéz ruhát. ★Magas minőségű értékesítés utáni szolgáltatás : Ha bármi gond van ezekkel a nehéz fogasok, kérjük, bátran forduljon hozzánk, mi megpróbáljuk a lehető legjobban megoldani minden problémát. ★Csomagolási előírások : 10 csomag; 16.5 cm, 3,2 mm vastag★Anyag : A akasztóval készült tartós 100% alumínium ötvözet.Ellentétben a bársony fogasok, fa vállfát, vagy műanyag vállfák, fém fogasok vízálló használható bárhol, például a hálószoba, wc, fürdőszoba, ruhatárba, mosoda.

További részletek

A vevők választása