.

.

Intelligens Indukciós Töltés Kettős felhasználású Kuka 9L Intelligens Érzékelő Rozsdamentes Acél Háztartási Kuka (Pezsgő Arany)

Intelligens Indukciós Töltés Kettős felhasználású Kuka 9L Intelligens Érzékelő Rozsdamentes Acél Háztartási Kuka (Pezsgő Arany)

HUF 3.00

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

【High-Tech Indukciós Készülék】A kapcsolatot szabad kukába használt magas technológia indukciós készülék, függetlenül attól, hogy az érzékelő közelében egy emberi kéz, vagy egy tárgy, képes gyorsan reagálni, hogy nyissa ki a fedelet a szemetesbe, majd automatikusan zárja le a fedelet követő 5 másodperc után a szemétbe dobott be 【Humanizált Design】①Simple gomb design megkönnyíti használatát. ②The csendes nyitó-záró design nem zavarja a család többi tagját. ③The rozsdamentes acél megjelenés, design nem csak szép, divatos, hanem vízálló, könnyen tisztítható. 【Alkalmazkodni a Különböző Alkalomra】tedd közel a főzés táblázat a konyhában, hogy könnyebben dobott az élelmiszer-hulladék, valamint a vízálló kivitel, azt is tedd be a fürdőszobába, ez is alkalmas nappali, hálószoba, iroda, vagy egyéb különböző alkalomra.A klasszikus, egyszerű design, soha nem fog kimenni a divatból. 【Értékesítés utáni Szolgáltatás】Ha bármilyen problémád a termékkel, vagy bármi kérdés során a használata, kérjük lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal, ígérjük, mi lesz az ön számára a legtöbb profi technikai támogatás, valamint a legjobb megoldás. 【TÖBB energiagazdálkodási LEHETŐSÉGEK - A felső fedelet ez az új haza kuka célja egy akkumulátor-tartó, hálózati csatlakozó, majd kapcsolja.Válassza ki, vagy 4 új C Cell Alkáli elem (nem tartozék), vagy használja a hivatalos AC adapter (külön megvásárolható) kimeneti 5.9 V/500 ma kezelhető. 【High-Tech Indukciós Készülék】A kapcsolatot szabad kukába használt magas technológia indukciós készülék, függetlenül attól, hogy az érzékelő közelében egy emberi kéz, vagy egy tárgy, képes gyorsan reagálni, hogy nyissa ki a fedelet a szemetesbe, majd automatikusan zárja le a fedelet követő 5 másodperc után a szemétbe dobott be. 【Humanizált Design】①Simple gomb design megkönnyíti használatát. ②The csendes nyitó-záró design nem zavarja a család többi tagját. ③The rozsdamentes acél megjelenés, design nem csak szép, divatos, hanem vízálló, könnyen tisztítható. 【Alkalmazkodni a Különböző Alkalomra】tedd közel a főzés táblázat a konyhában, hogy könnyebben dobott az élelmiszer-hulladék, valamint a vízálló kivitel, azt is tedd be a fürdőszobába, ez is alkalmas nappali, hálószoba, iroda, vagy egyéb különböző alkalomra.

További részletek

A vevők választása