.

.

HUANGXING - Felfüggesztett Párásító, Levegő Párásító, Hordozható Felfüggesztették a Gyermekek, a Nők, lakberendezés Praktikus Ajándékokat(Rózsaszín)

HUANGXING - Felfüggesztett Párásító, Levegő Párásító, Hordozható Felfüggesztették a Gyermekek, a Nők, lakberendezés Praktikus Ajándékokat(Rózsaszín)

HUF 0.33

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

Az asztali dual‑gyűrű párásító használata USB interfész, kompatibilis minden készülék USB-port (notebook, power bank, csatlakozó, hálózati csatlakozó, stbHordozható USB-párásító, könnyű súly, bárhol elhelyezhető, használható családi szobák, baba hálószoba, iroda asztal, autó, utazás, vagy a jóga.A kettős gyűrű párásító van egy egyszerű, de elegáns design, a különböző állítható forgási sebesség köd mód, egy nagy kapacitású 330ml, majd az utolsó 10 óra.Ez egy nagyon magas, díszes, lehet elhelyezni az asztalon, bámult egy darabig, enyhíti a szem fáradtság, megfelelő elhelyezése a számítógép asztal.Egy levegő párásító lehet enyhíteni, illetve hidratálja a száraz, repedezett bőr, hogy télen.Ez lehet használni, mint egy spray nyáron vagy meleg időjárás.Ha lefekszel a légkondi, ez is segít, hogy lélegezni.Szolgáltatás : 1. A kettős 憆ing párásító van egy egyszerű, de elegáns design, a különböző állítható forgási sebesség köd mód, egy nagy kapacitású 330ml, majd az utolsó 10 óra. Egy levegő párásító lehet enyhíteni, illetve hidratálja a száraz, repedezett bőr, hogy télen.Ez lehet használni, mint egy spray nyáron vagy meleg időjárás.Ha lefekszel a légkondi, ez is segít, hogy lélegezni. Hordozható USB-párásító, könnyű súly, bárhol elhelyezhető, használható családi szobák, baba hálószoba, iroda asztal, autó, utazás, vagy a jóga. Az asztali dual 憆ing párásító használata USB interfész, kompatibilis minden készülék USB-port (notebook, power bank, csatlakozó, hálózati csatlakozó, stb. Ez egy nagyon magas, díszes, lehet elhelyezni az asztalon, bámult egy darabig, enyhíti a szem fáradtság, megfelelő elhelyezése a számítógép asztal.Specifikáció : Elem Típus : Levegő Humidifier Material : ABS + PP + Silicone Weight : Kb.1 oz Product Méret : Kb. 8 x 7 x 12,5 cm/3.9 in Cable Hossza : Kb.3 ft Power Ellátási Mód : USB hálózati Supply Working Feszültség : DC5 VWater Tartály Kapacitás : 330 Ml Spray Kötet : 35 50ml/HWorking Áram : 250 400m AUse Teljesítmény : 3 WUse Idő : Folyamatos Spray 5 H/ Időszakos Spray 10 HPackage Lista : 1 x Levegő Humidifier1 x Adatokat Cable1 x Instruction1 x Párásító Rod1 x Gyűrűt Bázis1 x Egységes Ring Notice : 1.

További részletek

Item Type:
Air Humidifier
Material:
ABS + PP + Silicone
Weight:
Approx. 258g/9.1oz
Product Size:
Approx. 8 x 7 x 12.5cm/3.1 x 2.8 x 4.9in
Cable Length:
Approx. 1m/3.3ft
Power Supply Mode:
USB Power Supply
Working Voltage:
DC5V
Water Tank Capacity:
330Ml
Spray Volume:
35 50ml/H
Working Current:
250 400mA
Use Power:
3W
Use Time:
Continuous Spray 5H/ Intermittent Spray 10H
Package List:
1 x Air Humidifier:
1 x Data Cable:
1 x Instruction:
1 x Humidifying Rod:
1 x Single Ring Base:
1 x Single Ring:
Notice:
1. Please allow 0‑2 cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :
A vevők választása