.

.

A tűz Takaró Tüzet Őrző Takaró, valamint a Tűzoltó Takaró Tűzoltó Takaró, Konyha, Hálószoba, Emberek - Energency Biztonsági (40x40)

A tűz Takaró Tüzet Őrző Takaró, valamint a Tűzoltó Takaró Tűzoltó Takaró, Konyha, Hálószoba, Emberek - Energency Biztonsági (40x40)

HUF 2.33

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

100% üvegszál [Biztonságos, nem rendetlen]-vészhelyzet tűzálló takaró a haza lehet eloltani a lángok a korai szakaszában nyújt maximális vészhelyzetben tűzvédelmi védelem.Ezzel szemben a tűzoltó készüléket az otthoni, a vészüzemi tűzoltó takaró lehet továbbra is a helyet után oltó tűz, az nem hagyja el a káosz. [Sokoldalú]-tűzálló takaró vagy Vészhelyzet kemping biztonsági túlélési berendezés, konyha, Kemping, kandalló, grill, autó, iroda, LAKÓKOCSI, Hajó, stb. ( Meleg tipp : SOHA ne használjon VIZET a főzés tűz. [Kiváló minőségű szabvány]-Tűz takaró konyhában készült, 100% - os üveg szövet minőségi égésgátló anyag, Megfelel EN-1869 : 1997 szabvány főzés tűzoltó berendezés.Üzemi Hőmérséklet akár 1022°C (550°C-on). [Könnyen használható]-Egyszerűen húzza le a tűz takaró, terjedt a tűz takaró sürgősségi, hogy az emberek széles, lassan fedezi a takarót, hogy a tűz.Kapcsolja ki a sütőt, vagy bármilyen hőforrás.Hagyja, hogy a hegesztő takaró fulladni a tűz.Vár a takaró lehűlni, majd dobja el. [Mit kapsz]-1 Pack tűzálló takaró otthon(40x40-ban).Jó ár, kiváló minőség, Pls írjon nekünk első, amikor találkoztunk egy kis probléma, válaszolni fogunk önnek időben.

További részletek

A vevők választása