.

.

QFFL Kemping Wc mobil Wc, Wc a Mosható Kosár, Wc Papír tartó, Hordozható Kemping Wc-Ülőke a Kemping, Túrázás (Szín : Barna)

QFFL Kemping Wc mobil Wc, Wc a Mosható Kosár, Wc Papír tartó, Hordozható Kemping Wc-Ülőke a Kemping, Túrázás (Szín : Barna)

HUF 3.00

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

★A nagy sűrűségű polietilén szerkezet a kemping wc-vel rendelkezik egy erős, megbízható tervezés nélkül a veszélye felborulás, miközben a jellemzők világosság, hordozhatóság ★A tábori wc-vel felszerelt, kényelmes felnőtt ülés (majd fedő), valamint egy nagy cserélhető kuka (külön belső fedelet). ★Könnyű, hordozható kemping wc, könnyű, hordozható kemping wc, könnyen használható, könnyen üres, elegáns, praktikus kialakítású, valamint szükséges praktikum. ★A hordozható wc fedelét egy csillapítás design, ami lehet használni, mint egy háttámla, térhatás a wc ülőkét, így biztonságos, kényelmes használni. ★Hatékonyan megakadályozza, különös szag elől, akkor használja szilárd vödör csomagolni a zsákot, legyen óvatos, amikor használja, egyedül, a lyukas vödör lehet helyezni közvetlenül a guggoló pan, hogy megakadályozza a szennyvíz túlcsordulás. -A kombi wc-k lehet használni, a kerti, valamint a kemping tevékenységek, állomás kocsik, Lakóbusz, kirándulások, hajók, villák, házak, építési telek, gépjárművek.Kényelmes használat, az idősek, a gyermekek, a fogyatékkal élők, a kórházban, vagy family Left : Beépített platform lóg a papír, illetve a mobil phone Lid : A fedél esik slowly Name : Mobil toilet Load kapacitás : 150 KGInner vödör : beltéri dedikált / dedikált guggolva, toilet Applicable emberek : idős, várandós nők, patients Applicable alkalommal : beltéri ágya mellett, fölött guggolva wc, mielőtt YA új ház dekoráció, operációs szoba, pince terület, ahol a geológiai katasztrófák történnek, stb.A csomag tartalma : 1 X hordozható toilet1 X belső barrel1 X tartozék setprevention : 1. Amikor mérési kézzel, a fizikai hiba, hogy a termék mérete lehet 2-3 cm. Mivel a fény, ez a termék egy bizonyos színem, ami teljesen normális, elkerülhetetlen.Köszönöm a megértését. Kerülje a közvetlen napfényt, illetve magas hőmérséklet. Ne hajolj a szervezet ellen a fedelet, hogy elkerülje a sérülést. Az időseket, gyerekeket kell alkalmazni az ellátás a felnőttek. Tisztítsa meg a termék rendszeresen tartsa világos, clean5. Tisztítsa meg a felületet a terméket vízzel vagy semleges tisztítószer, majd szárazra egy puha towel6.

További részletek

A vevők választása