.

.

LUCYCAZ Cigaretta Guruló Gép - Dohány Guruló Gép, Cigaretta Görgős Dohány Gördülési A Saját Cigaretta (Király, 100mm, Normál Méret)

LUCYCAZ Cigaretta Guruló Gép - Dohány Guruló Gép, Cigaretta Görgős Dohány Gördülési A Saját Cigaretta (Király, 100mm, Normál Méret)

HUF 2789.10

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

Egy-100mm ✔️【ÚJ FRISSÍTÉS】A precíziós a belső része a cigaretta guruló gép frissítették, ami erősebb, mint a frissítés előtt.A vásárlók kapnak egy ingyenes rolling tálca egy meghatározott időszakra. ?【HÁROM MÉRET OPCIÓK】Ez a cigaretta roller kar akció injekció egy állítható kapcsoló lehetővé teszi, 100mm, királyok, rendszeres szűrt csöveket használt.Ez a készülék megfelel a 8 mm-es átmérőjű cső, mielőtt az injekciót, ellenőrizze, hogy a mérete megfelelő, ha a csövek szünetek. ?【FIGYELMET】ne töltse túl a dohány egyszer, próbálja meg egy párszor, hogy a legjobb összeg. ?【LEGJOBB AJÁNDÉK A FÉRFI】A közös roller van strapabíró fém szerkezet, könnyű művelet, valamint széles platform stabilitása, valamint mérleg.Ideális ajándék választás családi & szeretők, apák Napja, Születésnap. ✔️【LUCYCAZ MÁRKA GARANCIA】Ha találkozik minőségi problémák ezzel a rolling gép, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, mi pedig CSERE vagy a VISSZATÉRÍTÉS!.Alkalmas kitöltése csövek akár 2.Alkalmas kitöltése csövek 2" hosszú.Alkalmas kitöltése csövek akár 1.

További részletek

A vevők választása