.

.

Lil' Cub Hub Mocskos Takaró - Baba Takaró, Kisgyermek Takaró, Gyermek Takaró - Fekete-Fehér Tehén Mocskos (Extra Nagy (@59X71), Baba Rózsaszín)

Lil' Cub Hub Mocskos Takaró - Baba Takaró, Kisgyermek Takaró, Gyermek Takaró - Fekete-Fehér Tehén Mocskos (Extra Nagy (@59X71), Baba Rózsaszín)

HUF 8550.00

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

Ultra puha valódi, kiváló minőségű kétoldalas tehén nyomtatás mocskos takaróTop varrott extra tartósság.Továbbra is rendkívül puha, még mosás után (hideg mosás/alacsony száraz,/nem vas).Több méretben kapható - Tökéletes a csecsemők, a kisgyermekek, a gyerekek, de a felnőttek is.Kézzel készített, az USA-ban!.Ultra puha valódi, kiváló minőségű kétoldalas tehén nyomtatás mocskos takaró.Top varrott extra tartósság.Továbbra is rendkívül puha, még mosás után (hideg mosás/alacsony száraz,/nem vas).Több méretben kapható - Tökéletes a csecsemők, a kisgyermekek, a gyerekek, de a felnőttek is.Kézzel készített, az USA-ban!.Miután összebújva ezekkel a hihetetlenül puha mocskos takaró, akkor soha nem akarja, hogy használjon más típusú takaró újra! ♥ Ez a fényűző, mocskos takaró készült egy gyönyörű, fekete, barna, bézs csíkos mocskos, egyik oldalán fekete, sima, mocskos, a másik oldalon.Minden takaró felső varrott extra tartósság. ♥ Többféle méretben kapható, így biztos, hogy megtalálja, amit keres : - 19"X19" ♥ KIS BIZTONSÁG/KEDVES - A kis méretű takaró nagyon kicsi, de tökéletes az újszülöttek vagy csodálatos, mint egy biztonsági/kedves takaró a kisgyermek.Tudnak hordozni nélkül húzza a földön, s egyre piszkos. - 29"X35" ♥ KÖZEPES BABA TAKARÓ - A közepes méretű takaró normál baba takaró tökéletes csecsemők, illetve gyermekek.Csináltam egy változata ez a takarót, a fiam pedig annyira megszerette végül, hogy még sok, sok neki.Ő hozta őket mindenhol! - 35"X40" ♥ NAGY KISGYERMEK TAKARÓ - A nagy-mérete egy kicsit nagyobb, mint a standard baba mérete.Ez az , ami nagyszerű egy kisgyermek is használható, mint egy kör a takarót.Egy hölgy, aki vásárolt egy mondta, hogy vett egy nagy méretű mindenhol, mint egy kör a takarót!Úgy tűnik, egy biztonsági takarót, nem csak a kisgyermekek már. - 45"X58" ♥ JUNIOR TINI/DOB - A junior-méret, nagy a gyermekek, tinik, felnőttek is lehet használni, mint egy dekoratív dobni. - 59"X71" ♥ EXTRA NAGY FELNŐTT/DOB - Az extra nagy méret, az egy nagyon nagy takarót.Ez a tökéletes méret a gyerekek vagy a felnőttek használni, mint egy takarót.

További részletek

A vevők választása