.

.

BESTOYARD 2 Lap Trópusi Flamingo 3D Tippek Köröm Matricák Virág, Madár DIY Ragasztó Manikűr Dekoráció Köröm Matrica (LM12-04)

BESTOYARD 2 Lap Trópusi Flamingo 3D Tippek Köröm Matricák Virág, Madár DIY Ragasztó Manikűr Dekoráció Köröm Matrica (LM12-04)

HUF 8199.00

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

Könnyen alkalmazható, könnyen létre divat, egyedi nail artA különböző minták, hogy megfeleljen a kreatív szüksége van, hogy a köröm lenyűgöző, illetve különböző.Meleg Tipp : a Kedves vevő Miatt világítás hatása, monitor' s fényerő, kézi mérés, stb, lehet, hogy van némi különbség a szín, méret között a fényképet, majd a tényleges tétel.őszintén remélem, hogy megérted!Köszönöm!.Alkalmas minden típusú pártok, mint párt, ünnepi események, stb.Különleges, szép trópusi minták lehetővé teszik, hogy megossza a móka-val-a barátok meg a család.Könnyen alkalmazható, könnyen létre divat, egyedi nail art.A különböző minták, hogy megfeleljen a kreatív szüksége van, hogy a köröm lenyűgöző, illetve különböző.Meleg Tipp : a Kedves vevő Miatt világítás hatása, monitor' s fényerő, kézi mérés, stb, lehet, hogy van némi különbség a szín, méret között a fényképet, majd a tényleges tétel.őszintén remélem, hogy megérted!Köszönöm!.Alkalmas minden típusú pártok, mint párt, ünnepi események, stb.Különleges, szép trópusi minták lehetővé teszik, hogy megossza a móka-val-a barátok meg a család.Description This tétel egy jól elkészített köröm matricák, amely segít, hogy hozzon létre egyedi, kreatív köröm lehetővé teszi, hogy ossza meg barátaival vagy családjával.A különleges minták megfelelnek az ön igényeinek, illetve hogy több meglepetés.Alkalmas mindenféle felek, például Karácsonyi party, Halloween party, szülinapi buli, ünnep, esemény, stb.Jellemzők Szín : a képen látható módon. - Anyaga : Papír. - Méret : Kb 16x26x0. - Különleges, csodás trópusi minták lehetővé teszik, hogy megossza a móka-val-a barátok meg a család. - A különböző minták megfelelnek a kreatív szüksége van, hogy a köröm lenyűgöző, illetve különböző. - Könnyen alkalmazható, könnyen létre divat, egyedi nail art. - A köröm matricák segít, hogy hozzon létre gyönyörű DIY köröm minták otthon magad, anélkül, hogy a látogató a szalonban. - Alkalmas minden típusú pártok, mint párt, ünnepi események, stb. - Meleg Tipp : a Kedves vevő Miatt világítás hatása, monitor' s fényerő, kézi mérés, stb, lehet, hogy van némi különbség a szín, méret között a fényképet, majd a tényleges tétel.

További részletek

A vevők választása