.

.

KINGDATA SSD, 60 gb-os SATA 2.5 Belső szilárdtestalapú Meghajtó SATAIII 6 Gb/s, Nagy Teljesítményű 7MM Magasság SSD (60GB, A 2,5SATA3)

KINGDATA SSD, 60 gb-os SATA 2.5 Belső szilárdtestalapú Meghajtó SATAIII 6 Gb/s, Nagy Teljesítményű 7MM Magasság SSD (60GB, A 2,5SATA3)

HUF 1161.00

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

【Gazdaságos Választás】Cégünk több mint tíz éves gyártási tapasztalat, illetve jó hírnevét, ezen a területen az ssd termékek, amely garantálja a termék minőségétSőt, gyári közvetlen értékesítés biztosítja a több olcsóbb ár.Ez egy gazdaságos választás az ügyfelek számára, hogy válasszon a termékek prémium minőség, a legjobb áron. 【3 év Garancia】biztosak Vagyunk benne a terméket.Szóval van egy három év garancia.Ha a termék unwork, pls, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, küldünk önnek egy új SSD helyett javítása, mi fog fizetni a szállítás az új SSD. 【Magas Megbízhatósági Vizsgálatok】Kingdata az Ssd-k 100% - ban tesztelt által jóváhagyott Kingdata egységes vizsgálati rendszer, hogy egy Kiváló Szigorú és Bonyolult Vizsgálati Rendszer, Beleértve az Elektromos Vizsgálatok, Hőmérséklet Kompetencia Tesztek, Nyugalmi állapot-Válasz Vizsgálatok, Burn-in Teszt, Karakter Vizsgálatok, valamint a Kompatibilitási Tesztek, stb. 【Kiváló Teljesítményt】Kingdata 3 D-s NAND SATA SSD használja a 3 D-s NAND technológia , a 3 D-s NAND technológia segít engedélyezése szekvenciális olvasási sebessége akár 580 MB/s szekvenciális írási sebesség akár 530 MB/s a gyors, a rendszer boot-up, alkalmazások gyors válaszok, valamint a gyors átviteli sebesség. 【Adatok Biztonsági】A sata ssd termék elfogadja eredeti flash memória chip teljesítette széles körű kompatibilitás, illetve megbízhatósági vizsgálatok.A piacvezető 1,75 M MTTF (átlagos Idő esetén), valamint a különböző hibajavító technológiák, Kingdata ssd képes megvédeni az adatok biztonságát is. 【Gazdaságos Választás】Cégünk több mint tíz éves gyártási tapasztalat, illetve jó hírnevét, ezen a területen az ssd termékek, amely garantálja a termék minőségét.Sőt, gyári közvetlen értékesítés biztosítja a több olcsóbb ár.Ez egy gazdaságos választás az ügyfelek számára, hogy válasszon a termékek prémium minőség, a legjobb áron. 【3 év Garancia】biztosak Vagyunk benne a terméket.Szóval van egy három év garancia.Ha a termék unwork, pls, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, küldünk önnek egy új SSD helyett javítása, mi fog fizetni a szállítás az új SSD.

További részletek

A vevők választása