.

.

HELIFOUNER 600 Db 9-Es Méretben Fekete Cink Bevonatú Acél Lapos Alátétek Választék Készlet (M2 M2.5 M3 M4 M5 M6 M8 M10 M12)

HELIFOUNER 600 Db 9-Es Méretben Fekete Cink Bevonatú Acél Lapos Alátétek Választék Készlet (M2 M2.5 M3 M4 M5 M6 M8 M10 M12)

HUF 2.00

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

【Méretben】M2 M25 M3 M4 M5 M6 M8 M10 M12, összesen 600 db/9 méretben a leggyakrabban használt mosógépek egy műanyag doboz, különböző méretű képesek kielégíteni a különböző igényeket. 【Design】Lapos alátétek tervezték elektromos csatlakozások a háztartási, illetve a kereskedelmi berendezések, autóipari, illetve tengeri használ, amelyben a hatalom forrása van egy menetes/bolt-típusú kapcsolat. 【Anyag】Fekete cink bevonatú acél, ami jó korrózióállóság, a rossz környezet, mint a magas hőmérséklet, a hideget, a magas páratartalmú területeken.Vannak kiváló rozsda ellenállás kiváló oxidációs ellenállás, amely biztosíthatja hosszú idő használata. 【Csomag Tartalmazza】600 db 9 méretben összesen csomag egy tartós, átlátszó doboz címke.Könnyű megkülönböztetni a méret a termék, akkor válassza ki a megfelelőt, hogy megfeleljen az ön igényeinek. 【Szintű Alkalmazások】Magasan kompatibilis csavarok, istenért se azonos méretű funkció szilárd hordozó felület megakadályozza a dió/csavarfej a rombolják szét az anyagot.Célja, hogy elterjedt a terhelés egy elcseszett rögzítés megakadályozza, lazítás ipari, bolt, fedélzetek, valamint kerítés, épület, gépjármű, valamint háztartási gépek. 【Méretben】M2 M2.5 M3 M4 M5 M6 M8 M10 M12, összesen 600 db/9 méretben a leggyakrabban használt mosógépek egy műanyag doboz, különböző méretű képesek kielégíteni a különböző igényeket. 【Design】Lapos alátétek tervezték elektromos csatlakozások a háztartási, illetve a kereskedelmi berendezések, autóipari, illetve tengeri használ, amelyben a hatalom forrása van egy menetes/bolt-típusú kapcsolat. 【Anyag】Fekete cink bevonatú acél, ami jó korrózióállóság, a rossz környezet, mint a magas hőmérséklet, a hideget, a magas páratartalmú területeken.Vannak kiváló rozsda ellenállás kiváló oxidációs ellenállás, amely biztosíthatja hosszú idő használata. 【Csomag Tartalmazza】600 db 9 méretben összesen csomag egy tartós, átlátszó doboz címke.Könnyű megkülönböztetni a méret a termék, akkor válassza ki a megfelelőt, hogy megfeleljen az ön igényeinek. 【Szintű Alkalmazások】Magasan kompatibilis csavarok, istenért se azonos méretű funkció szilárd hordozó felület megakadályozza a dió/csavarfej a rombolják szét az anyagot.

További részletek

A vevők választása