.

.

Esküvői Gyűrű Párna, gyűrűhordozó Párnák, Esküvői Párna Romantikus HeartShaped Gyűrű Párna Esküvő Dekoráció, Kellékek (Bézs)

Esküvői Gyűrű Párna, gyűrűhordozó Párnák, Esküvői Párna Romantikus HeartShaped Gyűrű Párna Esküvő Dekoráció, Kellékek (Bézs)

HUF 2.67

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

【Poliészter Szövet】- Gyűrűt Párnák, A virág, esküvői gyűrű párna kiváló minőségű poliészter szövet, díszített gyöngya gyűrűhordozó szebb élőben, mint a képen, nagyon kényes a hátán is.Szív alakú elegáns szatén virágos, szép, divatos, egy másik érzés, hogy az esküvő. 【Puha, Tartós】- Esküvői Gyűrű Párna, esküvői gyűrű párna kiváló minőségű poliészter szövet.Egyszerű, kifinomult.Kiváló minőségű poliészter szövet. 【Multiscene Használja】- Esküvői Párna, Tökéletes esküvői gyűrű párna tartani egy pár gyűrűk.Alkalmas jelenít meg, gyűrűk, nyakláncok, karkötők, egyéb ékszert.A gyűrű párna jön egy szíj-kor vissza a gyűrűt, hogy tartsa.A virág lány, hordozható, könnyen tartani, gyűrűk, vőlegény, majd a menyasszony. 【Stílusos Design】- Gyűrűt Párna, A Gyűrű Párna Esküvő elefántcsont, tökéletes esküvői ruhát, vagy bármilyen esküvői dekoráció.Díszített gyöngy, romantikus, gyönyörű.Elegáns, színes, stílusos, hogy ez egy remek dekoráció esküvő. 【Minőségbiztosítási】- Gyűrű Párna, Esküvői, izgatottan várjuk, hogy kínál nagyszerű termékeket a vásárlók.Azonban, ha bármilyen ok miatt nem vagy teljesen elégedett a elemek, csak szólj, majd oldja meg a feltett kérdésekre.Q : 【Mit Aggódsz 】 Egy : Habozik, Hogy Mások Már Használja, Nem Számít, Mi Az Oka, Hogy Látod Ezt A Terméket.Ez Idő Alatt Tartózkodik Otthon, Úgy Tűnik, Hogy Nagyon Unalmas, De Ez A Termék, Az Életem Reménye.Csak Eladni Jó Minőségű Termékek, Alacsony Árak Csak Hozza Rosszabb Termékeket, érdemes kipróbálni A Termék Tulajdonságok : Állapot : 100% Új Anyag : Pe + Strasszos Szín : Fehér, Bézs(Opcionális) Méret : 16 * 15 * 6 Cm / 6.4 Súly : 49 G / 1.7 Oz Csomag Lista : 1 * Gyűrű Párna Megjegyzés : 1. Kérem, Engedje meg, 1-3 Cm Hiba Miatt Kézi Mérés, Illetve Győződjön meg róla, Hogy Nem Bánom, Megrendelés Előtt. Kérem, Értsék Meg, Hogy A Színek Is Léteznek, Kromatikus Aberráció, Mint A Különböző Elhelyezése Képek.

További részletek

A vevők választása