.

.

Kormánykerék Gomb Univerzális Autó Kormánykerék Labdát, Csúszásmentes Autó Kormánykerék Spinner Hatalom Kezelni A Labdát, Autó Kerék Booster(Fekete)

Kormánykerék Gomb Univerzális Autó Kormánykerék Labdát, Csúszásmentes Autó Kormánykerék Spinner Hatalom Kezelni A Labdát, Autó Kerék Booster(Fekete)

HUF 1.33

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

[Segít a Meghajtó Biztonságosan] : A kormánykerék power ball csökken a fordulási sugár, valamint segít a kezdőknek, mind a női vezetők meghajtó biztonságosan, kényelmesen, mikor fordult [Kormányzás Lágyan] : A csapágy szerelhető hatalom fogantyú lehetővé teszi a vezetők, hogy irányítani halkan; A gumiszalag a bajonett védeni a kormányt. [Könnyű Telepíteni] : A telepítési folyamat nagyon gyors, nem igényel semmilyen eszközt; Klip a gyűrűt a kormánykerék a megfelelő helyzetben.Csavar, a csavar, hogy betömjem a gyűrű biztonságosan. [Magas Minőségű Anyag] : A kiváló minőségű fém ötvözet, ABS, valamint gumi anyagok; A ötvözött magas szilárdságú, valamint kopásállóság; ABS egy hőre lágyuló polimer anyag, nagy szilárdságú, jó tartás. [100% Teljesen Kielégítő Garanciát] : Ha bármilyen problémája vagy javaslata van ezt a terméket, kérjük szabadon lépjen kapcsolatba velünk e-mailben; Mi biztosan ad kielégítő megoldást, de soha nem hagyom, hogy veszteséget szenvednek. [Segít a Meghajtó Biztonságosan] : A kormánykerék power ball csökken a fordulási sugár, valamint segít a kezdőknek, mind a női vezetők meghajtó biztonságosan, kényelmesen, mikor fordult. [Kormányzás Lágyan] : A csapágy szerelhető hatalom fogantyú lehetővé teszi a vezetők, hogy irányítani halkan; A gumiszalag a bajonett védeni a kormányt. [Könnyű Telepíteni] : A telepítési folyamat nagyon gyors, nem igényel semmilyen eszközt; Klip a gyűrűt a kormánykerék a megfelelő helyzetben.Csavar, a csavar, hogy betömjem a gyűrű biztonságosan. [Magas Minőségű Anyag] : A kiváló minőségű fém ötvözet, ABS, valamint gumi anyagok; A ötvözött magas szilárdságú, valamint kopásállóság; ABS egy hőre lágyuló polimer anyag, nagy szilárdságú, jó tartás. [100% Teljesen Kielégítő Garanciát] : Ha bármilyen problémája vagy javaslata van ezt a terméket, kérjük szabadon lépjen kapcsolatba velünk e-mailben; Mi biztosan ad kielégítő megoldást, de soha nem hagyom, hogy veszteséget szenvednek.Jellemzők : - A kormánykerék power ball csökken a fordulási sugár, valamint segít a kezdőknek, mind a női vezetők meghajtó biztonságosan, kényelmesen, mikor fordult.

További részletek

A vevők választása