.

.

ENTHUSRI Macska Ajtó Macska Flip Ajtó Macska Át Ajtó Műanyag macskaajtó Ajtóra Háztartási Pet Supplies(M-Barna)

ENTHUSRI Macska Ajtó Macska Flip Ajtó Macska Át Ajtó Műanyag macskaajtó Ajtóra Háztartási Pet Supplies(M-Barna)

HUF 1628.10

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

Tartalmazza a teljes utasítást, hogy könnyen telepíthető Ablakok, ajtók, szekrények, stbNagyon alkalmas a macskák, kölykök, az ajtó alkalmas kisállatok súlya kevesebb, mint 15 kg, vagy kisebb.Felszerelt csat groove, lehet rögzített puha vízálló ecset.Az ecset kiterjed a hiányosságok a láng, hatékonyan csökkenti a külső zajokat.Kitűnő design, átlátszó fedél lehetővé teszi, hogy a pet az ajtót, ezzel is csökkentve a félelem, hogy használja.A külső képernyő megakadályozza, hogy az eső, a szél, a hó, illetve más rovarok bejutását.Miután a macska áthalad a macska ajtó, mágnes alján okozza, hogy visszatérjen az eredeti helyzetébe. 4 kapcsolási mód, könnyen ellenőrizzék a pet ki; könnyen mozog a piros/zöld kapcsolót.Időt takaríthat meg, hogy nyissa ki az ajtót, ingyenes irányítást a macska ki-be.Tartós, időjárásálló pet fedél megakadályozza a hideg levegő bejutását.Specifikáció : Elem Típus : Pet Flip Ajtó Anyaga : Műanyag Csomag Lista : 1 x Pet Ajtó 8 x Csavar 8 x Dió 1 x kétoldalas Szalag 1 x angol nyelvű Kézikönyv Megjegyzés : 1. Kérjük, az intézkedés a macska súlya pedig derékvonal megrendelés előtt.Győződjön meg arról, hogy a súlya a macska legyen kevesebb. Ha a forgó tengely ragadt a hideg időjárás, csak egy pár csepp csepp olaj (nem hideg), akkor azt találjuk, hogy visszatér simán. Annak érdekében, hogy megfeleljen az igényeinek különböző ajtók, az általunk készített kétféle csavarok, a hosszabb csavarok használt vastag ajtó, a rövidebb csavarokat használnak a vékony ajtót.

További részletek

Item Type:
Pet Flip Door
Material:
Plastic
Package List:
1 x Pet Door :
8 x Screw :
8 x Nut  :
1 x Double-sided Tape:
1 x English Manual :
Note:
1. Please measure the cat's weight and waistline before placing an order. Make sure that the weight of the cat should be less than that.:
2. If the rotating shaft is stuck in cold weather, just drop a few drops of oil (not freezing) and you will find it returns smoothly.:
3. In order to meet the needs of different doors, we have prepared two types of screws, the longer screws are used for thick doors, and the shorter screws are used for thin doors. :
A vevők választása