.

.

OKJHFD 4db/Készlet Cipő Fiókban Zsanér, Cipős Szekrény Flip Keret, Cipő Fiókos Szekrény Zsanérok Flip Keretek

OKJHFD 4db/Készlet Cipő Fiókban Zsanér, Cipős Szekrény Flip Keret, Cipő Fiókos Szekrény Zsanérok Flip Keretek

HUF 2.67

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

【】 ALKALMAZÁS Ezt a lebenyt rack lehet használni, hogy alakítsa át a single/multi-tier cipősszekrény, valamint növeli kabinet kapacitásErős teherbírás, nem deformálódik, hosszú élettartam. 【ANYAG】A cipő turing rack készült prémium műanyag anyag biztosítja a hosszú élettartam, valamint a tartósság.Jó minőségű, nem csupán biztonságosabb garancia az életed, hanem az is, hogy a jó anyagok növelheti a szolgáltatás élet a terméket. 【KÖNNYEN TELEPÍTHETŐ】A cipő szekrény flip könnyű telepíteni, illetve használni, felszerelt szerelési tartozékok, pontos nyílások, hogy tökéletesen illeszkedjen a cipős szekrények, cipő, állványok. 【TÖBBFUNKCIÓS】A cipősszekrény zsanérok flip lehet pótolni az öregedés flip rack azonos méret specifikáció.Nem csak a cipős szekrények, hanem azért is, szekrények, polcok, fiókok, DIY bútor projektek. 【ÉRTÉKESÍTÉS UTÁNI VÉDELEM】OKJHFD tárolni, hogy az ön védelmi szolgáltatások, bármilyen kérdése lehet időben a kapcsolatot, mi lesz az első alkalom, hogy önnel a kapcsolatot. 【】 ALKALMAZÁS Ezt a lebenyt rack lehet használni, hogy alakítsa át a single/multi-tier cipősszekrény, valamint növeli kabinet kapacitás.Erős teherbírás, nem deformálódik, hosszú élettartam. 【ANYAG】A cipő turing rack készült prémium műanyag anyag biztosítja a hosszú élettartam, valamint a tartósság.Jó minőségű, nem csupán biztonságosabb garancia az életed, hanem az is, hogy a jó anyagok növelheti a szolgáltatás élet a terméket. 【KÖNNYEN TELEPÍTHETŐ】A cipő szekrény flip könnyű telepíteni, illetve használni, felszerelt szerelési tartozékok, pontos nyílások, hogy tökéletesen illeszkedjen a cipős szekrények, cipő, állványok. 【TÖBBFUNKCIÓS】A cipősszekrény zsanérok flip lehet pótolni az öregedés flip rack azonos méret specifikáció.Nem csak a cipős szekrények, hanem azért is, szekrények, polcok, fiókok, DIY bútor projektek. 【ÉRTÉKESÍTÉS UTÁNI VÉDELEM】OKJHFD tárolni, hogy az ön védelmi szolgáltatások, bármilyen kérdése lehet időben a kapcsolatot, mi lesz az első alkalom, hogy önnel a kapcsolatot.Téma : 【】 ALKALMAZÁS Ezt a lebenyt rack lehet használni, hogy alakítsa át a single/multi-tier cipősszekrény, valamint növeli kabinet kapacitás.

További részletek

Item Type:
Shoes Cabinet Hinge
Material:
ABS
Features:
Increase cabinet capacity
Weight:
Approx. 340g / 12oz
Product Size:
Approx. 26x20cm / 10.2x7.9in 
Package List:
4 x Shoes Cabinet Hinge Racks:
1 x Bag of Accessories (22Pcs):
Note:
1.Please allow 0‑1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2.Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:
3.Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering. :
A vevők választása