.

.

Charmzone DeAGE Fehér Aging Eye Cream, Rizs Kivonat Nyugtató, Hidratáló Izzó Nézd, koreai bőrápoló kozmetikumok (30ml/1.02 fl.oz)

Charmzone DeAGE Fehér Aging Eye Cream, Rizs Kivonat Nyugtató, Hidratáló Izzó Nézd, koreai bőrápoló kozmetikumok (30ml/1.02 fl.oz)

HUF 1799.10

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

Alkalmazható kis mennyiségű krémet körül szeme ujjávalGyengéden masszírozza a bőrbe.Minden összetevő kapott EWG Zöld Minőségű. ✅ [De AGE Fehér Aging Eye Cream] kettős működő krém világító, sőt a bőr tónusát szem körüli területet. ✅ [Alacsony Hőmérsékletű Aging Módszer] Fehér rizs éves alacsony hőmérséklet 4°C Jeju láva a víz, a tenger, hogy maximalizálja a hatás az aktív összetevők. ✅ [Hidratáló & Tápláló] 69.37% - a fehér rizs kivonat növeli hidratálás, míg nyálka -, mint a textúra növeli a vitalitást, a tápanyagok a bőrbe. ✅ [Teljes bőrápoló] Teljes a bőrápolási rutin által párosítás De Age Fehér Öregedés Első Lényeg, Krém. ✅ [Termék Garancia] Vásárlás által értékesített termékek 'Charmzone_Official' eladó, hogy elkerüljék a rövid lejárati dátuma, illetve a hibás termékek.Charmzone nem vállal felelősséget vásárolt termékek viszonteladók. ✅ [De AGE Fehér Aging Eye Cream] kettős működő krém világító, sőt a bőr tónusát szem körüli területet. ✅ [Alacsony Hőmérsékletű Aging Módszer] Fehér rizs éves alacsony hőmérséklet 4°C Jeju láva a víz, a tenger, hogy maximalizálja a hatás az aktív összetevők. ✅ [Hidratáló & Tápláló] 69.37% - a fehér rizs kivonat növeli hidratálás, míg nyálka -, mint a textúra növeli a vitalitást, a tápanyagok a bőrbe. ✅ [Teljes bőrápoló] Teljes a bőrápolási rutin által párosítás De Age Fehér Öregedés Első Lényeg, Krém. ✅ [Termék Garancia] Vásárlás által értékesített termékek 'Charmzone_Official' eladó, hogy elkerüljék a rövid lejárati dátuma, illetve a hibás termékek.Charmzone nem vállal felelősséget vásárolt termékek viszonteladók.

További részletek

A vevők választása