.

.

1db Vicces Orr Szappan-Adagoló! Orr Alakú, Falra Szerelhető Szappan-Adagoló! Újratölthető Folyékony Szappan Adagoló a Fürdőszoba!

1db Vicces Orr Szappan-Adagoló! Orr Alakú, Falra Szerelhető Szappan-Adagoló! Újratölthető Folyékony Szappan Adagoló a Fürdőszoba!

HUF 1.33

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

Vicces orr alakú fürdőszoba szappan adagoló szappan, testápoló, tusfürdő stbCsak nyomja meg az orrát, majd a gél szivárog ki a jobb orrlyuk.Könnyen újratöltött által eltávolítás helyett a fedél a hátoldalán.Egyszerűen csatlakoztathat bármilyen sík felületre segítségével egy tapadókorong, vagy a köröm.Azok számára, akiknek szükségük van humor, ez egy tökéletes vicces ajándék.Vicces orr alakú fürdőszoba szappan adagoló szappan, testápoló, tusfürdő stb.Csak nyomja meg az orrát, majd a gél szivárog ki a jobb orrlyuk.Könnyen újratöltött által eltávolítás helyett a fedél a hátoldalán.Egyszerűen csatlakoztathat bármilyen sík felületre segítségével egy tapadókorong, vagy a köröm.Azok számára, akiknek szükségük van humor, ez egy tökéletes vicces ajándék.Vicces orr alakú fürdőszoba szappan adagoló szappan, testápoló, tusfürdő stb.Csak nyomja meg az orrát, majd a gél szivárog ki a jobb orrlyuk.Könnyen újratöltött által eltávolítás helyett a fedél a hátoldalán.Egyszerűen csatlakoztathat bármilyen sík felületre segítségével egy tapadókorong, vagy a köröm.Azok számára, akiknek szükségük van humor, ez egy tökéletes vicces ajándék.

További részletek

A vevők választása