.

.

A Wall Mount Gyűrű Beltéri Cam & Gyűrű karóra Cam, 360 fokban Állítható Konzol Gyűrű, Kültéri Kamera, Beltéri Kamera Rendszer, (3 Csomag)

A Wall Mount Gyűrű Beltéri Cam & Gyűrű karóra Cam, 360 fokban Állítható Konzol Gyűrű, Kültéri Kamera, Beltéri Kamera Rendszer, (3 Csomag)

HUF 1259.10

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

【Kompatibilis Gyűrű Beltéri & Stick Fel Cam】Ez a fali konzol kicsi, gyönyörű, kifejezetten a gyűrűt, beltéri kamera, gyűrű karóra camIs használható, a többi biztonsági kamera, 1/4" csavar csatlakozó, mint arlo kamera, wyze pan cam. 【360° - os Elforgatás Alkalmazkodási】Ez a Gyűrű Beltéri Kamera mount könnyen állítható, 360 fokban forgatható, majd 90 fokos dőlésszög.Beállíthatja, hogy a gyűrű kamerát, hogy bármilyen szögből akarsz, valamint annak biztosítása, a háztartás, a biztonság, egy kerek, ahogy. 【Stabil, Tartós】egy nagy bázis, ez a biztonsági kamera állvány stabil, erős ahhoz, hogy tartsa a biztonsági kamera, lehet, nehogy leessen.Anyaga ABS műanyag, oxidációs ellenállás esetén is alkalmazható beltéri, mind kültéri. 【Könnyen Telepíthető】Ellátott csavarokat, majd a fali horgony, akkor sokkal egyszerűbb telepíteni, a gyűrű beltéri kamera.Lehet telepíteni a gyűrű kamerát a fali, mennyezeti, bárhol(Gyűrű kamera NEM tartozék). 【Ügyfélszolgálat】 Ön elégedettsége az első a célra, ha bármilyen probléma van a termék, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, mi megoldjuk neked, amint lehetséges.

További részletek

A vevők választása